Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Samsung E2370 handsfree zvuk
STRANA 1 OD 1
ddim Samsung E2370 handsfree zvuk 12.12.2011. 11:11 T41943

status: user
broj poruka: 214
Pozdrav!

Imam mobilni telefon Samsung E2370, dobio sam ga uz paket kod VIP-a i telefon je super (baterija drzi nepuna 2 meseca!!!) ali je meni ovo prvi Samsung u zivotu. Imam problem: kada telefon povezem sa zicanim handsfree-jem i kada me neko pozove ne zvoni mi moja melodija tj MP3 po izboru nego samo 2 mala beep-a i to je to... chuje se u slushalicama ali nishta od zvonjave telefona i nishta od mog MP3 zvona... Trazio sam po meniju svuda gde se bira kako ce da zvoni kad je prikljucen handsfree ali ne uspeh. Google mi nije bio od pomoci, stalno me je slao na sajtove za melodije itd.... Samo zelim da mogu da biram melodiju kada je prikljucen handsfree ( zicani), ako neko moze da pomogne - unapred hvala!!!

Pozdrav,
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs