Istekao mi ugovor sa vipmobile,pa gledam sad ponude ostalih mobilnih provajdera.Dosad sam koristio postpaid 350,sto ukjlucuje 350 min,sms i mb,za koji pplacam 1180 din.Na njihovu mrezu nemam nikakve zamerke,inace sam iz NS,kod kuce na Grbavici imam u Hsdpa signal na mobilnom.Na sajtu mts vidim ima akcija tokom trajanja ugovora od 12 ili 24 meeseca placas samo 50 posto pretplate,zana ispada da za skoro 1000 dingera imam 600 min,1500 sms,i 1,5gb mobilnog interneta.Znam da je mts KRSH firma,ali morate priznati ,ponuda je primamljiva.Zanimaju me utisci korisnika mts interneta na android smartphonovima,kako su se pokazale....da li vredi menjati mobilnog provajdera,makar zbog maltene petostrukog kolicine neta?????
ja sam na mts-u vec 10 godina i nisam imao nikakvih problema, ne znam zasto mislis da je krs. Uzeo paket sa 300min i 600 poruka i mb + se prenosi u naredni mesec ne potroseno tako da sad imam doplo za samo 500din ! Samo mi je zao sto nisam potpisao na 24 meseca. A sto se interneta tice, non stop sam na netu, kad hvata 3g ili H brzina je sasvim solidna - d: 250 u: 150 kbps.
posle 8-9 godina koriscenja post paid-a, pocnu da mi salju sarene racune iako ne potrosim ni placene minute.Nikad mi nisu dali odgovorili ni na pozive ni na mailove, u poslovnicama nisu imali objasnjenja, niti mi se neko obratio iz Telekoma da mi objasni, samo kazu da platim zaduzenje koje sam duzan da platim.Prestao sam da placam racune, iskljuce dolazni i odlazni saobracaj, a racuni od 250 do 1600 dinara?! Ne da nece videti dinara od mene nego nikom zivom ne bih preporucio da uzmu casu vode od Telekoma, a kamoli mobilni ili ugovor da potpisu.Vidim da ima ljudi koji jos uvek nisu doziveli ono sto ih sigurno ceka, jer ja poznajem bar 10 ljudi koji imaju isti problem, i svi su prestali da placaju racune i promenili su operatera.Sada sam na VIP-u, i za sada sam zadovoljan, kao i svi koje poznajem, a imaju ugovor sa VIP-om. Nekada je Telekom bio i jeftin i kvalitetan, ali sada su dno dna, i sve sami lopovi i prevaranti.Na mailove odgovaraju botovi koji salju automatizovani odgovor u kome stoji da platim racune koje sam duzan da placam...E pa, imam retku polnu bolest:Zabole me k... da im placam ono sto nisam potrosio.
Lopov te odradi jedanput i to je to.... Mene su maltretirali nekoliko meseci sa racunima koje nije mogao da desifruje ni radnik u poslovnici... Na kraju isto... PLATI prvo pa cemo videti ???? Sta cemo videti ??? Bio sam van zemlje 43 dana, sim karticu sam poneo sa sobom u DZEPU, ubacivao je samo da pregledam poruke, i dobijem racun u kome se roming ni ne pominje, ali mi je zato uredno registrovan protok u domacem saobracaju, i to sa sve prekoracenjima na placene minute... I ?? Nista, nevu da platim, pa cemo videti...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Ja sam u Septembru uzeo Mix Net M (300 minuta, 600 SMS poruka i 600 MB NET-a) po ceni od 500-600 din. To je taj popust od 50%. Potpisao sam ugovor na godinu dana, ako ne bude bilo nikakvih problema, produzicu ugovor i to je to. Za sada sam zadovoljan, brzinu net-a su dosta poboljsali, radi k`o sat.
I svidja mi se fora ako u ovom mesecu ne potrosim poruke ili megabajte na primer, sve mi se to prebacuje u sledeci.
Za te pare nema bolje potpisujem. Samo sto ja vise nikada necu kod MTS da imam nesto pa makar ne postojao drugi izbor. Drali su me ko Musa jarca + stalno mi je nesto sustalo kod njih. Od kad sam presao kod Telenora nemam nikakvih problema, ne kradu mi nista od pretplate, lepo se cuje tj ne krci dok pricam i to je to. Za ovo krcanje sam uporedio na istom telefonu! MTS krci, Telenor ne. Onima kojima MTS lepo radi do sad, ovo sto Skyter ima je fantasticna ponuda i uzeo bi sigurno samo da me nisu odrali! _______________________
:: Ja sam u Septembru uzeo Mix Net M (300 minuta, 600 SMS poruka i 600 MB NET-a) po ceni od 500-600 din. To je taj popust od 50%. Potpisao sam ugovor na godinu dana, ako ne bude bilo nikakvih problema, produzicu ugovor i to je to. Za sada sam zadovoljan, brzinu net-a su dosta poboljsali, radi k`o sat :: :: I svidja mi se fora ako u ovom mesecu ne potrosim poruke ili megabajte na primer, sve mi se to prebacuje u sledeci :: :: Za ove pare NEMA bolje, u to sam siguran :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
Uzeo sam pre nekih mesec i nesto dana MixNet L sa tih 50% popusta za 970 dinara paket ne moze biti bolji net radi fantasticno ako koristis android skini Droid stats preko njega mozes da kontrolises potrosnju i minuta i poruka i interneta odlican program paketom sam stvarno zadovoljan potpisao sam na 12 meseci ako sve bude u redu produzicu ugovor a sad daju uz taj popust i neke telefone.zadnje 4 godine koristio sam vip 325 i mogu ti reci da u martu definitivno raskidam ugovor prvo zbog zastarelog paketa a drugo zbog ovih uterivaca dugova koji zovu da pitaju kad ces platiti racun.Inace zadnjih 9-10 godina koristim sluzbenu 064 karticu sa 500 dinara besplatnog kredita i mogu ti reci da tu znaju doooobro da copaju ne znam kada sam zadnji put video tih 500 dinara kredita stanje mozes da proveris tek oko 10-og 15-og mesecu do tad zovem samo sluzbene umrezene brojeve znaci razgovori su besplatni a kad proveris stanje vec je oko 500-1000 dinara.
Kao sto rece Scyter trenutno NEMA bolje ponude za 1000 dinara dobijes 600 minuta, 1500 poruka i 1,5 GB neta a za 1500 dinara 1000 minuta, 3000 poruka i 3GB.
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.