Prilikom update-a firmwarea sa KIESa,doshlo je do pucanja veze.....i telefon mi je ostao zabagovan.....ni napred ni nazad,trazi da uradim recovery preko KIESa,ali sad USB ne vidi telefon?!Moze li mi ko savetovati shta dalje?Hvala unapred!!!!
Sam ne mozes da uradis nista nosi na servis. pa ce oni da ti kazu da li moze ili ne moze da se nesto uradi. Verovatno moze da se resi u servisu. Racunaj oko 20e-30e da cete kostati ta zajebancija.
:: :: Prilikom update-a firmwarea sa KIESa,doshlo je do pucanja veze.....i telefon mi je ostao zabagovan.....ni napred ni nazad,trazi da uradim recovery preko KIESa,ali sad USB ne vidi telefon?!Moze li mi ko savetovati shta dalje?Hvala unapred!!!!
A jbga, sta da ti kazem sto si dirao kada ti je sve radilo. Updatovao si i sad palcaj stetu. A mozed da probas da vrnes tel i da kazes da tti ne radi. kao nista nisi radio, napravis se lood Pa neka ti daju drugi.
:: :: Prilikom update-a firmwarea sa KIESa,doshlo je do pucanja veze.....i telefon mi je ostao zabagovan.....ni napred ni nazad,trazi da uradim recovery preko KIESa,ali sad USB ne vidi telefon?!Moze li mi ko savetovati shta dalje?Hvala unapred!!!!
Imam taj telefon, ali jos ga nisam ni rootovao, niti mu stavio recimo clockwork recovery tako da nisam siguran koliko je ovo provereno. Na htc Tattoo sa clockwork recovery custom romovi i sve ostalo je islo uz par klikova.
A za update video sam da mozes da ga uradis preko samog telefona, bez Kies-a (koji inace guta memoriju k`o lud), samo napunis bateriju skroz i pustis telefon da odradi svoje (naravno zakacis se na neki WiFi). A i to mi deluje mnogo bezbednije. I kada radis update, za ubuduce, postaraj se da je sve instalirano i da radi kako treba, ne diras telefon da ne bi slucajno pomerio kabl i na kratko izgubio kontakt, ja recimo update-ove, stavljnje custom-romova i jailbreak za par uredjaja koje imam radim iskljucivo na laptopu, kada mu je skroz puna baterija ako dodje do nestanka struje na kratko i slicno a takodje dual bootujem, tako da na OS-u koji koristim za to nemam nista osim potrebnih stvari.
Jbg, jednom sam zaciglio telefon pa su me preko mesec dana zajebavali sa garancijom i servisiranjem tako da sada nista ne prepustam slucaju.
Da li je iko uspeo da na te novije Samsunge koji imaju podosta...
18.12.2011. 20:06
status: user broj poruka: 11012
internog smeštajnog kapaciteta (2GB, 8GB, 16GB) Odnosno Galaxy S Plus, G S II, i9000, Nexus itd., apgrejduje sa GingerBread-a na IceCream? Na Internetu sam nailazio samo na sumnjive izvestaje... To jest, ima li ovde nekoga kome je to pošlo za telefonom?
Zar ne pokriva garancija to,s obzirom da nije rootovao vec je samo ubacivao noviji firmware koji je samsung osposobio za konkretni telefon da se updatuje preko samsungovog programa?
I ja mislim da pokriva, bar nigde ne piše prilikom celokupnog procesa da povlači sa sobom gubitak garancije. Rootovanje i custom romovi su totalno druga priča.
:: Zar ne pokriva garancija to,s obzirom da nije rootovao vec je samo ubacivao noviji firmware koji je samsung osposobio za konkretni telefon da se updatuje preko samsungovog programa :: ::
Re: Da li je iko uspeo da na te novije Samsunge koji imaju podosta...
18.12.2011. 21:50
status: user broj poruka: 3992
ne javljas se na poznatu adresu :)
:: internog smeštajnog kapaciteta (2GB, 8GB, 16GB) Odnosno Galaxy S Plus, G S II, i9000, Nexus itd., apgrejduje sa GingerBread-a na IceCream? Na Internetu sam nailazio samo na sumnjive izvestaje... To jest, ima li ovde nekoga kome je to pošlo za telefonom :: :: ::
Takodje sam pokusao da uradim update. E sad... Sve je islo normalno, kies skinuo FW i restartovao fon u download mode i onda pocinje instaliranje drajvera koje je naravno failovalo.
Imao sam srece pa telefon nije ostao zabagovan, sad cu da ga pustim da uradi OTA update.
Da li je moguce da je PC softver toliko los sa samsungove strane?
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.