Cim ih ima po dosta povoljnim cenama na oglasima, to je dobar pokazatelj da nije moguce trenutno otkljucati
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: LJudi DA LI KO zna da li i kako moze iphone 4s da se otkljuca da radi na nase kartice?? :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: ::
nije moj imam nekog lika za kombinaciju ako mogu da se otkljucaju ima ih dosta a nejebu ove nase kartice 2% pa zato reko ljudi u ovoj oskudaciji ko zna mogu da mu sredim semu da uzima dobre pare samnom
a to za celofan to je bila fora sa obicnim iphone ne znam kako ali stave to i radi to mu kao dodje jailbreak :Or
Svi imaju tu kombinaciju, nisi jedini. A svi je i imaju upravo zato jer ne mogu da se otkljucaju. Kada se bude pustuo unlock, cena ce im otici za oko 100 evra gore u nabavci i kostace oko 3500 evra 10 komada osnovni model od 16GB.
S1000RR
:: nije moj imam nekog lika za kombinaciju ako mogu da se otkljucaju ima ih dosta a nejebu ove nase kartice 2% pa zato reko ljudi u ovoj oskudaciji ko zna mogu da mu sredim semu da uzima dobre pare samno :: :: a to za celofan to je bila fora sa obicnim iphone ne znam kako ali stave to i radi to mu kao dodje jailbreak :O :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: :: :: ::
Codeus i Pisko me uvek oraspolože svojim komentarima.
H-Nitro: i kada budu mogli da se otključaju onda ti likovi ne daju telefone bez para, a likovi sa druge strane ne daju pare bez telefona. Tebe nema nigde u toj priči ako nemaš telefone ili pare.
Traktori IMT (ima li mene tu)?
Ima te samo ako imaš telefone ili pare. Informacija koju ti imaš (znaš likove sa telefonima i znaš likove sa parama) u Srbiji ne vredi ni probušeni dolar. Oni će se kad tad naći i bez tvoje informacije.
Da bi bilo i kod tebe IMT kupi koliko možeš telefona od lika iz nabavke i ponudi bilo gde. Prodaće se. Otključan ili zaključan.
Cena koju ti je napisao VMARC je lupljena baš optimistički. Za tu cenu bih običan iPhone4 ja kupio na 100 komada a ne na 10 komada. 4S je ipak malo skuplji.
IPhone ne bih uzeo ni kao poklon, uz parce original reform-torte.
27.12.2011. 21:36
status: user broj poruka: 11012
Ko god je smislio da sekundarna kamera moze da radi video calling samo preko wi-fi-a je KRETEN kome se treba nayebati majke (verovatno pokojni stevica - s razlogom je i crkao)...
Re: IPhone ne bih uzeo ni kao poklon, uz parce original reform-torte.
27.12.2011. 22:05
status: user broj poruka: 9438
Hahaha, taj KRETEN je svakih 45 dana kupovao novog SLR AMGa. Srecom pa te nikada nije upoznao, da mu malo otvoris oci. A sto se tice dela koji si napisao u zagradi, videces onog trenutka kada budes izgubio neku blisku osobi usled teske bolesti, koliki si u stvari KRETEN upravo sam ispao .-)
PS. Na njegovim uredjajima obe kamere rade perfektno video pozive, ko zna kakve si ti torte jeo dok si ovo pisao, jer ni jedan njegov proizvod ocigledno nisi u ruci drzao :-)))
S1000RR
:: Ko god je smislio da sekundarna kamera moze da radi video calling samo preko wi-fi-a je KRETEN kome se treba nayebati majke (verovatno pokojni stevica - s razlogom je i crkao).. :: ::
Pogledaj pazljlvo sta sam NAPISAO u vezi sa sec camera. Trebalo
27.12.2011. 22:07
je da crkne ranije, smrad monopolisticki...
` kamera moze da radi video calling samo preko wi-fi`. Tvrdim da je ovakvo `resenje` moze da smisli samo krele (ili djubre neopevano, iz sasvim $$$-skih razloga, `dobrotvor` smrdljivi)... - - - - - - - - - - - - money can`t buy me love... Eno ga, trune smrad a dolare mu trose lekari i oni koji su mu ga gurali odzada...
To je sve sto i moze sa njime da se radi - da se drzi u ruci...
27.12.2011. 23:24
pa kad ga vec drzis u ruci, stevi ga zavuci... - - - - - - - - - Bezvredna bizuterija koja pleni takozvane fensiće... Zlatni Papagaj - tata plaća sve račune...
e moj ortak je dobio iz australije iphone 4 32gb i mogao je da ga otkljuca na nase kartice....e sad ne znam da li ima veze posto je taj 4s,ali nebi trebalo da ima veze.....moze da se otkljuca ako je verzija manja od 5.0 tj. ako je 4.5 moze ili 4.9 isto moze...lupam sad verzije posto ne znam koje tacno postoje :) ali ne sme da bude 5.0 ili vise...
Aj cisto informativno da bacim info, da Apple vec ima gotov Apple TV kao uredjaj koji baca sliku, mislim da je ovaj od 50`. Kada izadje ja tipujem da cena nece biti ispod ~2000 $ (27` Cinema Display je 1000$), a delovi u njemu su od duplo jeftinijeg Samsung-a.
A sto se tice iPhone 4S, lep je Siri, uskoro ce to za Android u nekom ozbiljnom izdanju iako vec ima takvih aplikacija na store-u i bilo ih je pre 4S kao sto je i Siri bio na App Store-u pre iPhone 4S, pa ga je Apple kupio. Inace Siri vec postoji na WM7 Zigi se zove :)).
Btw. u USA se prodaju Sim Free iPhone-ovi za 650 $ :
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.