Pozdrav, poslednjih meseci malo-malo pa idem do trafike po dopunu i definitivno je da mi se prepaid sve manje isplati...Pa prešao bih na postpaid, rekao bih da sam standardan korisnik, pozivi+sms, može i internet (na poslu ne hvatam wifi, pa ako ustreba)...Vidim da ima dosta paketa, razmišljam o Mix-u, Mix Net-u, a ne izgleda mi loše ni ova Moj Klub tarifa (jeftini pozivi, poruke, do5 friends/family brojeva). Bio bih zahvalan na preporukama i iskustvima. I srećna srpska Nova, ako još Srba ima :) Edit: tu negde oko 1000-1500 kinti bi mi bilo ok zasad Fiat iustitia, et pereat mundus
Ja koristim Mix net M oko pola godine, i mogu reći da sam zadovoljan. Imam 300 minuta u domaćem saobraćaju, 600 sms-ova i 600MB interneta, za cenu od 1120 dinara je sasvim dobro. Možeš da probaš taj paket za početak, pa ako ti ne odgovara, lako ćeš se prebaciti na neki jači.
I ja bih rekao da uzmes telenor. Imaju bolje pakete... Pitanje, upravo mi istice u janurau ugovor, a ne znam, sta da uzmem. Da li neki HTC? Totalno sam u out-u sto se telefona tice. Na sta da idem, ili bolje sta da ne uzimam?
Najbolji univerzalni paket ti je - Telenor Prenesi i Surfuj 500: 990 din, 150 min/500 sms/500 MB. Evo ti i sve tarife kod svih operatera, pa mozes i sam da odlucis: http://goo.gl/YIcfl Pozdrav i srecna i tebi!
`` Ko na brdo, ak` i malo stoji vise vidi no onaj pod brdom. Ja povise nesto od vas vidim, to je sreca dala al` nesreca``
Ja koristim taj isti paket i placam 550din. Svi paketi do NG bili sa 50% popusta kad zakljucis ugovor. Tako da ne moze telrnor da bude bolji nikako. Posebno ne ako za 130din vise dobijes duplo vise minuta, 100 smsa vise i 100mb vise. Kako onda bolji telenor? Neka me neko prosvetli
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Ja koristim Mix net M oko pola godine, i mogu reći da sam zadovoljan. Imam 300 minuta u domaćem saobraćaju, 600 sms-ova i 600MB interneta, za cenu od 1120 dinara je sasvim dobro. Možeš da probaš taj paket za početak, pa ako ti ne odgovara, lako ćeš se prebaciti na neki jači :: :: MSI KA790G :: AMD Phenom II x4 92 :: Thermaltake V1 CL-P040 :: Kingston KHX 920Mhz CL4 2x1G :: PowerColor HD 4770 512M :: Samsung SpinPoint F3 500GB 16M :: Silverstone SST-ST50F-230 500W :: ::
uzeo sam paket mix net xxl. 2000 minuta, 10000 sms, 10gb net-a i sta, nikada ne proveravam stanje, 24h sam online, jeste da cesto punim telefon ali jbg, a sms oko 3500 posaljem mesecno (koji drugi paket bi to pokrio?) nije neka strasna cifta posto sam uvatio 50% promociju pa je 2650 mesecno. imas i onu foru sa vipom, sa onim smart poenima, valjda znas kako to funkcionise? pregledas sve, uzmes sta ti odgovara.
Bio sam dve godine korisnik mts-a. Usluga je bila ocajna, pucanje veze, sms-ovi nisu stizali, tehnicka podrska needukovana, ti ih pitas jednu stvar, oni ti govore kako nemas pojma i ako vec to znas zasto si ih pozvao kada neces da ih slusas, a oni ti pricaju neku pricu skroz levu koja nema veze sa mozgom, veoma nekulturni. Godinu dana (mozda i vise) posle raskida ugovora, stigla mi je pretnja da ce da me tuze zbog neizmirenih obaveza, sto je kasnije bilo rascisceno, na srecu, ali opet, nimalo profesionalno sa njihove strane.
Prijatelj koji je na telenoru, je sasvim zadovoljan i nije imao ni jednu zamerku.
A ja sam vec dve godine VIP-ov korisnik i prezadovoljan sam i za ovo vreme nisam imao ni jedan problem.
Koristim mts. Ali trenutna tabela sa najboljim operaterima je: 1.Telenor 2.MTS 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. VIP Goreg operatera od VIP-a nisam video u okolini nase zemlje.
ASUS M5A99X EVO Phenom II X6 1605T Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz GTX 460 768MB CM GX550
Razmisliću...nešto mi se ne prelazi na drugog operatra, možda ću da probam sa MTS-om pa videćemo kako ide...za eventualni raskid ugovora/tužbe ćemo lako, tu sam na svome. :) @Dex planirao sam da zamenim malo, znam za tu sliku. A ovaj Japanac bi nam itekako dobro došao na planeti, da radi malo motka...ili kame-hame talas... Fiat iustitia, et pereat mundus
6 godina nemam problema nikakvih na mtsu, ni sa racunima, ni sa kradjom, mozda samo par puta da mi nije bilo jasno odakle nekih 10ak din preko, al to je to. Desi se nekad sms da ne stigne odmah, da zabaguje, al to ne znam da li je do moba ili mreze
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apo
Juce mi stigao 1vi racun od 798 dinara. Ne znam dal jos uvek vazi, al ja sam uzeo ovaj paket pre nove godine sa popustom od 50% na paket tokom celog ugovora.
Pogledaj ako jos traje promocija, meni je ovo i vise nego dovoljno. Prebacuju ti se minuti, smsovi i MBti u sledeci mesec.
Antec 900 Creative X-Fi Xtreme Seasonic X850KM Intel i7 950 + Mega ASUS x58 SABERTOOTH Patriot 4x2 Gb 1600 MHz WD320 + WD640 + SamsungF3 1,5Tb MSI GTX560Ti Twin Frozr III HAWK LG 42LV5590
Pa nije bas. za 1000din u telenoru dobijes 150 minuta, 500sms 500mb (jes i one minute u mrezi, al jebes to, retko ko je na telenoru) a za 150din vise u mtsu duplo minuta i po 100 sms i MB vise
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apo
:: :: :: :: Sve je to isto sranje manje više,malko drugačije upakovano i par dinara razlike.
Uzimaj ovo.. + sto ne potrosis predje u sledeci mesec = max. 1200min 3k SMS i 3gb.. za 800 dinara. Ja koristim Mix Net M i placam 550din. Ja mislim da jos uvek vazi ta promocija.
:: 600min u domacem saobracaj :: 1.500 SM :: 1.500 M :: :: Juce mi stigao 1vi racun od 798 dinara. Ne znam dal jos uvek vazi, al ja sam uzeo ovaj paket pre nove godine sa popustom od 50% na paket tokom celog ugovora. :: :: Pogledaj ako jos traje promocija, meni je ovo i vise nego dovoljno. Prebacuju ti se minuti, smsovi i MBti u sledeci mesec :: :: :: Antec 90 :: Creative X-Fi Xtrem :: Seasonic X850K :: Intel i7 950 + Meg :: ASUS x58 SABERTOOT :: Patriot 4x2 Gb 1600 MH :: WD320 + WD640 + SamsungF3 1,5T :: MSI GTX560Ti Twin Frozr III HAW :: LG 42LV5590 :: :: ::
Telenor evo drugar pored mene bio na postapid-u godinu dana, kaze da ih bole uvo za sve, tipa laze mu pola minuta koliko je skinuo, tipa zna da mu je ostalo 20 minuta, a na racunu mu kaze da je prekoracio. Drugi drugar je na svaki racun imao oko +200 dinara po racunu, jednom mu je dosao racun od 4000 dinara. Trazio je od njih da mu kazu sta se desava, nista se ne desava :).
Evo majka i ja smo na VIP-u, ona 3 godine, ja 2.5 godina, znas sta znaci rec nijedan jedini problem u mrezi. U okviru onih `besplatnih` poruka cak su jedno vreme poruke ka inostranstvu bile iste kao poruke u domacoj mrezi :).
Letos je bilo u MTS-u nekih 600 minuta, 300 poruka i nekih 600MB samo 700 dinara.
Pozdrav!
:: :: Koristim mts :: Ali trenutna tabela sa najboljim operaterima je :: 1.Teleno :: 2.MT :: 3 :: 4 :: 5 :: 6 :: 7 :: 8 :: 9 :: 10. VI :: Goreg operatera od VIP-a nisam video u okolini nase zemlje :: :: ASUS M5A99X EVO :: Phenom II X6 1605T :: Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz :: GTX 460 768MB :: CM GX550 :: ::
nije mi jasno...ako si budan dnevno 16 sati...prostom racunicom dolazimo do cifre> svakih 8 minuta kucas po jedan SMS ???
**************** DELL INSPIRON N7110 I7 -2GHz 6 GB RAM Nvidia M525 17.3 led... genuine W7 home premium 64 bit
:: uzeo sam paket mix net xxl. 2000 minuta, 10000 sms, 10gb net-a i sta, nikada ne proveravam stanje, 24h sam online, jeste da cesto punim telefon ali jbg, a sms oko 3500 posaljem mesecno (koji drugi paket bi to pokrio?) nije neka strasna cifta posto sam uvatio 50% promociju pa je 2650 mesecno :: imas i onu foru sa vipom, sa onim smart poenima, valjda znas kako to funkcionise :: pregledas sve, uzmes sta ti odgovara :: :: ::
*** SCNet-Mts Biznet *** - ne_ograničen br. besplatnih min. (kad završiš razgovor ne mora prekidaš vezu!) - ne_ograničen br. friends/family br. (umreži celu porodicu... i okolne gradove!) - net i pozivi van bizneta u startu jeftiniji (+ imaš 10% popusta na sve to!) - pretplata celih 56din./mes. (mislim, šta reći?!)
...a, u Hrvatskoj nam T-Mobile dao 20% popusta, znaš, al` do kraja god. biće 30%... PSSST!
Tužilac ->Poternica->KaFez
:: Pozdrav, poslednjih meseci malo-malo pa idem do trafike po dopunu i definitivno je da mi se prepaid sve manje isplati...Pa prešao bih na postpaid, rekao bih da sam standardan korisnik, pozivi+sms, može i internet (na poslu ne hvatam wifi, pa ako ustreba)...Vidim da ima dosta paketa, razmišljam o Mix-u, Mix Net-u, a ne izgleda mi loše ni ova Moj Klub tarifa (jeftini pozivi, poruke, do5 friends/family brojeva). Bio bih zahvalan na preporukama i iskustvima. I srećna srpska Nova, ako još Srba ima : :: Edit: tu negde oko 1000-1500 kinti bi mi bilo ok zasa :: Fiat iustitia, et pereat mundus ::
Da bi stvarno zaradio neke pare kroz taj sistem, treba ti ne mnogo nego previse referala. Uostalom da se zaradjuju vece pare sistem bi pao :).
Pozdrav!
:: :: *** SCNet-Mts Biznet ** :: - ne_ograničen br. besplatnih min. (kad završiš razgovor ne mora prekidaš vezu!) :: - ne_ograničen br. friends/family br. (umreži celu porodicu... i okolne gradove!) :: - net i pozivi van bizneta u startu jeftiniji (+ imaš 10% popusta na sve to!) :: - pretplata celih 56din./mes. (mislim, šta reći?!) :: :: ...a, u Hrvatskoj nam T-Mobile dao 20% popusta, znaš, al` do kraja god. biće 30%... PSSST! :: :: :: Tužilac ->Poternica->KaFez :: :: :: Pozdrav, poslednjih meseci malo-malo pa idem do trafike po dopunu i definitivno je da mi se prepaid sve manje isplati...Pa prešao bih na postpaid, rekao bih da sam standardan korisnik, pozivi+sms, može i internet (na poslu ne hvatam wifi, pa ako ustreba)...Vidim da ima dosta paketa, razmišljam o Mix-u, Mix Net-u, a ne izgleda mi loše ni ova Moj Klub tarifa (jeftini pozivi, poruke, do5 friends/family brojeva). Bio bih zahvalan na preporukama i iskustvima. I srećna srpska Nova, ako još Srba ima : :: :: Edit: tu negde oko 1000-1500 kinti bi mi bilo ok zasa :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: ::
`Zemlja je ravna ploča koju na svojim leđima nose 3 kornjače i plovi beskrajnim okeanom... `
- gile, il` prouči naš kompezacioni plan il` tiću... NEEEXT!!!
Tužilac ->Poternica->KaFez
:: Da bi stvarno zaradio neke pare kroz taj sistem, treba ti ne mnogo nego previse referala. Uostalom da se zaradjuju vece pare sistem bi pao :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: *** SCNet-Mts Biznet ** :: :: - ne_ograničen br. besplatnih min. (kad završiš razgovor ne mora prekidaš vezu!) :: :: - ne_ograničen br. friends/family br. (umreži celu porodicu... i okolne gradove!) :: :: - net i pozivi van bizneta u startu jeftiniji (+ imaš 10% popusta na sve to!) :: :: - pretplata celih 56din./mes. (mislim, šta reći?!) :: :: :: :: ...a, u Hrvatskoj nam T-Mobile dao 20% popusta, znaš, al` do kraja god. biće 30%... PSSST! :: :: :: :: :: :: Tužilac ->Poternica->KaFez :: :: :: :: :: Pozdrav, poslednjih meseci malo-malo pa idem do trafike po dopunu i definitivno je da mi se prepaid sve manje isplati...Pa prešao bih na postpaid, rekao bih da sam standardan korisnik, pozivi+sms, može i internet (na poslu ne hvatam wifi, pa ako ustreba)...Vidim da ima dosta paketa, razmišljam o Mix-u, Mix Net-u, a ne izgleda mi loše ni ova Moj Klub tarifa (jeftini pozivi, poruke, do5 friends/family brojeva). Bio bih zahvalan na preporukama i iskustvima. I srećna srpska Nova, ako još Srba ima : :: :: :: Edit: tu negde oko 1000-1500 kinti bi mi bilo ok zasa :: :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
Jedino, ako je bilo nekih menjanja u skorije vreme. Ja sam bas detaljno gledao pre nekih ~pola godine i dosao do zakljucka da nije bas toliko profitabilno kao sto se prica :). Ima profitabilnijih stvari na netu :).
Pozdrav!
:: :: `Zemlja je ravna ploča koju na svojim leđima nose 3 kornjače i plovi beskrajnim okeanom... ` :: :: - gile, il` prouči naš kompezacioni plan il` tiću... NEEEXT!! :: :: :: Tužilac ->Poternica->KaFez :: :: :: Da bi stvarno zaradio neke pare kroz taj sistem, treba ti ne mnogo nego previse referala. Uostalom da se zaradjuju vece pare sistem bi pao :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: *** SCNet-Mts Biznet ** :: :: :: - ne_ograničen br. besplatnih min. (kad završiš razgovor ne mora prekidaš vezu!) :: :: :: - ne_ograničen br. friends/family br. (umreži celu porodicu... i okolne gradove!) :: :: :: - net i pozivi van bizneta u startu jeftiniji (+ imaš 10% popusta na sve to!) :: :: :: - pretplata celih 56din./mes. (mislim, šta reći?!) :: :: :: :: :: :: ...a, u Hrvatskoj nam T-Mobile dao 20% popusta, znaš, al` do kraja god. biće 30%... PSSST! :: :: :: :: :: :: :: :: :: Tužilac ->Poternica->KaFez :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav, poslednjih meseci malo-malo pa idem do trafike po dopunu i definitivno je da mi se prepaid sve manje isplati...Pa prešao bih na postpaid, rekao bih da sam standardan korisnik, pozivi+sms, može i internet (na poslu ne hvatam wifi, pa ako ustreba)...Vidim da ima dosta paketa, razmišljam o Mix-u, Mix Net-u, a ne izgleda mi loše ni ova Moj Klub tarifa (jeftini pozivi, poruke, do5 friends/family brojeva). Bio bih zahvalan na preporukama i iskustvima. I srećna srpska Nova, ako još Srba ima : :: :: :: :: Edit: tu negde oko 1000-1500 kinti bi mi bilo ok zasa :: :: :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.