Jel te interesuje nand ili sd verzija? Probao sam tonu za sd i najbolji je desire rom, ovi od sensationa svi imaju neke bubice. Od pre desetak dana koristim sensation xl verziju za nand, i zadovoljan sam skroz. To je od ovog lika sto tristram rekao, energy. Dok nisam uzeo hd2 pretprošle godine, menjao sam telefone kao carape, ali sa ovim telefonom sam potpuno zadovoljan i nema potrebe jos dugo da ga menjam.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1TB, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A
:: Koji je najbokji rrom android za ovaj tel tj najstabilniji, po mogucstvu sa HTC Sense :: Ako neko ima neki info bio bih mu zahvalan.
reci mio oji je nabolji rom za SD karticu da nema bagova koji ima sense i koji je najbolji koji se instalira na mem telefona.
IOmas li link tog koji ti koristis?
:: :: Jel te interesuje nand ili sd verzija? Probao sam tonu za sd i najbolji je desire rom, ovi od sensationa svi imaju neke bubice. Od pre desetak dana koristim sensation xl verziju za nand, i zadovoljan sam skroz. To je od ovog lika sto tristram rekao, energy. :: Dok nisam uzeo hd2 pretprošle godine, menjao sam telefone kao carape, ali sa ovim telefonom sam potpuno zadovoljan i nema potrebe jos dugo da ga menjam. :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB :: SpinPoint F3 1TB, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB- :: :: :: Koji je najbokji rrom android za ovaj tel tj najstabilniji, po mogucstvu sa HTC Sense :: :: Ako neko ima neki info bio bih mu zahvalan.
ja sam burazeru instalirao na SD karticu i on od negde Jula ga vozi... instalirao je milion aplikacija.. i nezali se uopste kaze super radi :) sad cu da mu nadjem ime pa ti saljem
Lepo pratite uputstva i za jedan i za drugi. Ako bas insistira da koristi SD verziju, nek se potrudi da mu nije neka budjava kartica, valjalo bi bar class 6, i uopste, ne samo za android. I naravno, 4gb minimum. Al ne bi mu smetalo da se otvori 990din za 8gb :)
(U jbt, natovarih 5k)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1TB, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: reci mio oji je nabolji rom za SD karticu da nema bagova koji ima sense i koji je najbolji koji se instalira na mem telefona :: :: IOmas li link tog koji ti koristis :: :: :: :: :
:: Vratih se sa faxa. :: :: Evo link za SD verziju http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=95403 :: :: A evo i za NAND http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=73364 :: :: Lepo pratite uputstva i za jedan i za drugi. Ako bas insistira da koristi SD verziju, nek se potrudi da mu nije neka budjava kartica, valjalo bi bar class 6, i uopste, ne samo za android. I naravno, 4gb minimum. Al ne bi mu smetalo da se otvori 990din za 8gb : :: :: (U jbt, natovarih 5k :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB :: SpinPoint F3 1TB, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: reci mio oji je nabolji rom za SD karticu da nema bagova koji ima sense i koji je najbolji koji se instalira na mem telefona :: :: :: :: IOmas li link tog koji ti koristis :: :: :: :: :: :: :: :: :
Covek bi pomislio da ti vise pristaje neki drugi bolji HTC a ne taj HD2... Evo ja sam recimo odusevljen novim HTC Sensation XE... Kako to lepo radi, kakav je prikaz slike, baterija je generalno bas losa, zvuk na onim crvenim b slusalicama je vise nego OKet...
Evo trenutno cekam zvanicnu (najavljeno za februar) nadogradnju na sladoled ili sendvic... menji je sve jedno samo da se nadogradi...
Matori koliko ti traje baterija na HD2 sa tim energy romom?
Te slusalice, beats by dr dre, koje idu uz Sensation XE kostaju samo 150$ amarickih. Sa njima se i pesme sa onih mp3 plejera od 25evra cuju fenomenalno.
Sto jeste jeste... Kad ih ubacis u uho ne cujes nista oko sebe sem zvuka koji dolazi iz samih slusalica...
A ako je cena tolika, lagano cu se odreci istih zarad 150 US$...
A najjaci je bio zuca koji mi ga je prodao kaze hoces da ti zamenim Dr.Kadziju za dobar Bluetooth... Sto se kaze njegovo je da proba pa ko se primi...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Matori koliko ti traje baterija na HD2 sa tim energy romom :: :: :: Te slusalice, beats by dr dre, koje idu uz Sensation XE kostaju samo 150$ amarickih. Sa njima se i pesme sa onih mp3 plejera od 25evra cuju fenomenalno ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.