Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Samsung Galaxy Ace TELENOR
STRANA 1 OD 1
ludludlud Samsung Galaxy Ace TELENOR 24.01.2012. 21:01 T42807

status: user
broj poruka: 2
Drugari, planiram da uzmem ovaj telefon preko telenora. Konkretno mislim da uzmem paket prenesi 200. Moze li mi neko reci na koju foru se placa, jel moram da platim nesto za ovaj telefon kada potpisujem ugovor na 24 meseca ili ga dobijam za dinar i placam 24 meseca po 814 dinara koliko iznosi paket koji sam naveo (prenesi 200) Molio bi nekog dobre volje da mi pojasni malo oko tog placanja. Hvala unapred!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
drum Re: Samsung Galaxy Ace TELENOR 24.01.2012. 21:23 #393403

broj poruka: 1301

Telefon uz paket `prenesi 200` na ugovornu obavezu od 24 meseca košta nepunih 20.000 din.,a ti si dužan da u tom periodu svaki mesec plaćaš 814 din.Evo pa pogledaj

http://goo.gl/qQ7U7

:: Drugari, planiram da uzmem ovaj telefon preko telenora. Konkretno mislim da uzmem paket prenesi 200. Moze li mi neko reci na koju foru se placa, jel moram da platim nesto za ovaj telefon kada potpisujem ugovor na 24 meseca ili ga dobijam za dinar i placam 24 meseca po 814 dinara koliko iznosi paket koji sam naveo (prenesi 200) Molio bi nekog dobre volje da mi pojasni malo oko tog placanja. Hvala unapred!
rydii re 24.01.2012. 21:24 #393404

broj poruka: 40

Uz taj paket placas 19.920 odma i 814 din mesecno na 2 god
A ako oce dzabe fon morao bi da uzmes paket koji se placa od 3000 pa na vise
ludludlud Samsung Galaxy Ace TELENOR 24.01.2012. 21:28 #393406

broj poruka: 2
Videh sada na njihovom sajtu. Hvala u svakom slucaju :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs