Predlozite model: android, 2 kamere ( da radi skype video call ) do 250-300e kamera nije vazna bitniji je displej i dizajn. Nebitno qwerty ili touch... Ne mora za sve pare :) Ako neko ima koriscen mesec, dva-tri a da je u dobrom stanju moze na mail.
Koristio sam Sony Ericsson Xperia Mini, (Bez X10), znaci telefon je ubica, 1GHz procesor, touch je perfektan, kamerica 5mp HD, snimci su veoma dobri, takodje i gps je za pohvalu. Preporucio bih ti iz uskustva da ne bacas tolike pare za tel, zato sto kroz godinu dana neces moci ni 100e da uzmes za njega, a izaci ce bolji... Vidi ako mozes negde da probash ovaj tel, stv je perfektan... Ja imam br. od jednog lika sto ima 2 komada ovakvih sa 2god garancije i to je povoljna cena, ja sam trebao da uzmem ali nisam prodao prethodni tel. Inace ako ti se cini da mu je displej mali, pogleda Xperia X10 (ona je ista samo ima 8mp i veci displej) ili Xperia Arc (malo je skuplji, mada msm da ne vredi dati tolike pare).
Generalno odusevila me je Xperia serija. Takodje sam koristio i Samsung Galaxy (samo nzm koja je oznaka, znam da je oko 100-120e nov) i razocaran sam... Ne kazem da su svi takvi, mada sam vise na strani sony ericsson zbog kvaliteta...
Re imas Lg optimus 2x u oglasima za 270e ili Lg optimus 3d za 280, tu su negde cene, mozda ima i jeftinije. Za te pare nema bolje, ako uzmes tel sa manjim ekranom pogresices. Ja sam imao Lg optimus 2x i presao sam na Samsung galaxy s2 razilka u 0,3 inca ali opet razlika i jos u duplo vise rama. Ako vec uzimas android uzmi sa sto vecim ekranom.
Bez razmisljanja Samsung Galaxy S II !!! Imam ga i sve radi kao i na PC... Imas ga na oglasima ja sam moj kupijo tako bio tri dana star ma kao novo kao da si kupio u radnji.
sa Xperiom Neo...uzeo u DE pre nekoliko meseci za 250...cenim da je manje sad, ne znam kako se krecu cene kod nas...Uzeo sam sivi-meni se lično svidja, dispej ima, kao, Bravia engine, i stvarno dobro izgleda (uporedjivao sam sa iPhone-om 4S koji mi je bio pri ruci, nema spektakularne razlike)...nisi rekao velicinu ekrana, vrlo je bitno, ljudima razlicito odgovara...meni je npr. tih 3.7 prava mera, 3.2 je premalo, dok je 4+ kao veslo, preveliko... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: super telefon, jos bolja online podrska, nov mozes naci za 270e, a polovan oko 200 :: :: Gigabyte GA-MA770-DS :: Athlon 5000+ @ 3 GH :: 2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz :: Ati 3650 :: Termaltake 470 :: 500GB WD Caviar Blu :: Termaltake WingR :: Benq 22` FullH :: Sidewinder x6 & G500 :: :: Al si odvalio za medalju :).Ako na nov tel. mislis da se kupi od lopova prevaranata ili sa nekom drugom manom,onda moze i za 100 e da se nadje.A inace nema ga novog i sa garancijom ispod 377e. http://goo.gl/9DWMT Ima za 27000 nov koji je neko uzeo i koristio neko vreme,ali to nije novo.To sto pise na oglasima ...Ne bih da budem vulgaran
Preporucujete joj Galaxy S 2 koji je polovan 350 evra minimum, a njen budzet je do 300e. E svasta.
Moja preporuka ide za Galaxy S. Preporucio bih ti Galaxy S Plus, ali ja ga licno ne bih uzeo, jer sem sto mu processor radi na vecem taktu sve ostalo mu je identicno kao i na obicnom Galaxy S.
Ja se bavim prodajom telefona, i nabavna cena SGS-a je 250e, tako da je nov ispod 300e, a na mobilnom svetu su nerealno visoke cene. A i ako polovnih sa garancijom ima vec za 190-200e novi sigurno nisu duplo skuplji. I + pametujes nesto a pogresan model gledas, pricam o i9000 a ne i9001.
:: :: :: :: :: super telefon, jos bolja online podrska, nov mozes naci za 270e, a polovan oko 200 :: :: :: :: Gigabyte GA-MA770-DS :: :: Athlon 5000+ @ 3 GH :: :: 2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz :: :: Ati 3650 :: :: Termaltake 470 :: :: 500GB WD Caviar Blu :: :: Termaltake WingR :: :: Benq 22` FullH :: :: Sidewinder x6 & G500 :: :: :: :: Al si odvalio za medalju :).Ako na nov tel. mislis da se kupi od lopova prevaranata ili sa nekom drugom manom,onda moze i za 100 e da se nadje.A inace nema ga novog i sa garancijom ispod 377e. http://goo.gl/9DWMT Ima za 27000 nov koji je neko uzeo i koristio neko vreme,ali to nije novo.To sto pise na oglasima ...Ne bih da budem vulgaran
Za ovu cenu (ispod 300E) bez premca je Samsung Google Nexus S.
30.01.2012. 20:45
status: user broj poruka: 11012
Velik i kvalitetan displej, odlicne kamere, ogromna interna memorija (16GB) sto je mnogo bolja varijanta od koriscenja mem kartice (apgrejdovanje softvera - Android Icecream Sandwich, smestaj aplikacija - upravo Skajpa, igara i ostalog)...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647710. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.