Zadovoljan sam telefonom, ali nisam neki zahtevan korisnik pa nisam prava osoba da ti dam savet. Jedino što pouzdano mogu da kažem je kamera malo jača od kisele vode. Ostalo je po meni OK.
Ja sam imao 5800xm i kvarila mi je sve dvaput u garanciji treci put kad je crkla nisam je vise ni popravljo. Valjda ti je ovo dovoljno. Kupio neki Android npr. Samsunga ja imam S2 i jako sam zadovoljan a stekam pare kad izadje S3 da je uzmem.
Ako je cena bila primamljiva, nosi ga u neki dobar servis da ti dekodiraju i doćićeš do neprimamljive cene i usput izgubiti garanciju.
Ne znam kakvo je stanje kod SE, ali u zadnje vreme su učestale `cigle` kod Samsunga i HTC-a. `Cigla` je mrtav telefon nastao otključavanjem u kućnoj radinosti.
ovako,kupio sam polovan tel od prijatelja,kad sam ubacio moju sim karticu ostao je u mem tel i njegov ceo imenik,pomesan sa mojim imenikom,ja bih to iz mem tel nekako da prebacim na pc pa po mogucstvu da odstampam,ako je to ikako moguce?!
hvala ti na brzom odgovoru,kopirao sam ceo imenik na Sd karticu,i sve to na pc dobio u nekom vcf formatu,dalje sam se snasao! :)
:: Trebalo bi da imaš u imeniku opciju `export to SD card`, odatle samo kopiraš na pc i radiš dalje šta oćeš :: :: Ako nećeš da se vide i kontakti s tvoje kartice stavi u opcijama da ne pokazuje sim kontakte :: :: ::
tu trgovinu sam negde sredinom februara odradio,6500 slide za SE xperiu X8,tel za tel? ja mislim da to nije losa trgovina.Nego jel mi mozes reci kojim programom u tel otvram taj fajl? Kad skinem u tel taj fajl i pokusam da ga otvorim kaze `nijedna aplikacija nemoze da izvrsi ovu radnju`. :: Ne znam šta će ti X8, njesra je. 5800 da ne pričam koliko je njesra u poredjenju sa X8 a kamoli sa nečim drugim :: :: Nadam se da si platio X8 ispod 100 evra ako ništa drugo.. :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.