Pitanje za one iskusne i za poznavaoce samo , posto znam da galaxy 2 i sensation imaju po 2 procesora i jako su brzi u aplikacijama, zanima me sta mislite koji od ova 3 su za nase okruzenje onako najbolji ?
pa mislim na to da podrzava sve sto treba da podrzava i da bude onako uocljiv :) ali ipak ovaj sensation isto objasnjava neke stvari , kamera je isto 8 mp i uz njega se dobijaju Beats by Dre slusalice odnosno headset :)
Sensation je dosta sporiji od S2 i čini mi se da je ta prva verzija pati od death gripa tako da bih njega od ova 3 najviše izbegavao :) Black Wolf
:: :: :: :: pa mislim na to da podrzava sve sto treba da podrzava i da bude onako uocljiv :) ali ipak ovaj sensation isto objasnjava neke stvari , kamera je isto 8 mp i uz njega se dobijaju Beats by Dre slusalice odnosno headset :)
takođe dosta sporiji od s2 ima adreno 205 grafiku koja je daleko iza mali 400 koja se nalazi u s2 što se tiče optimusa i on je sporiji od s2 ali zato je dosta jeftiniji ako se nevaram :) Black Wolf
:: :: :: :: a ovaj sony ericsson ? zanima me i zbog kamere ?
Ako pare nisu problem, idi na S2... Inace po meni je najisplativiji LG Optimus 2x, jer kad se oc na 1.2 (na toliko radi s2) brzi je od S2, onda imaju igrice koje su pravljene samo za tegra-u, i dosta je jeftiniji. S2 je bolji sto ima veci i super amoled ekran, 1gb rama, i sto ima veci izbor softvera, mada ni LG mnogo ne zaostaje...
Naravno da nije siguran one se dobijaju samo uz XE verziju telefona, koja je malo unapredjena ima CPU na 1.5GHz a stari na 1.2, nesto jacu `bakteriju` i te Bits sluske...
Smugsmug je klasican plastikaner i trajanje je onako... Za razliku od njega Sensation ima polu alumijumsko kuciste i kad ga uzmes u ruku znas o cemu se radi... Taj problem ima i motorola atrix 2 koju je kupio kolega kad joj skines zadnji poklopac vidis da je neka savitljiva plastika i bas deluje jeftino...
LG je najlepsi od pomenutih ima ga koleginica koja sedi pored mene u office-u i moram priznati da se LG bas potrudio da napravi nesto valjano... OKet ekran nije kao na Sensation nesto manje tacaka i po vertikali i po horizontali... ali radi savrseno i dizajn mu je ba dobar mada o ukusima ne treba raspravljati...
Experia Arc S mozda nije losa na oko ali je takodje plastikaner mada je takva da hvata poglede...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Si ti siguran da se uz njega dobijaju navedene slusalice :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: ::
Uloga plastike se vidi kada telefon tresne o pod. Bas zbog te plastike je telefon laksi i samim tim dolazi teze do loma stakla .). Inace ja dosad nisam cuo da je ikome maskica ostala u ruci, tako da ta prica da je to ono 0 plastika ti bas ne stoji :).
Moj savet je da covek saceka SGS 3 koji izlazi u Maju, kada doticni telefon dodje kod nas ce verovatno biti nesto skuplji od sadasnjeg SGS 2 (~500e) ali bato najavljuju 2GB rama, Quad Core procesor, cak i Retina display, azdaja :).
Pozdrav!
:: Naravno da nije siguran one se dobijaju samo uz XE verziju telefona, koja je malo unapredjena ima CPU na 1.5GHz a stari na 1.2, nesto jacu `bakteriju` i te Bits sluske.. :: :: Smugsmug je klasican plastikaner i trajanje je onako.. :: Za razliku od njega Sensation ima polu alumijumsko kuciste i kad ga uzmes u ruku znas o cemu se radi.. :: Taj problem ima i motorola atrix 2 koju je kupio kolega kad joj skines zadnji poklopac vidis da je neka savitljiva plastika i bas deluje jeftino.. :: :: LG je najlepsi od pomenutih ima ga koleginica koja sedi pored mene u office-u i moram priznati da se LG bas potrudio da napravi nesto valjano... OKet ekran nije kao na Sensation nesto manje tacaka i po vertikali i po horizontali... ali radi savrseno i dizajn mu je ba dobar mada o ukusima ne treba raspravljati.. :: :: Experia Arc S mozda nije losa na oko ali je takodje plastikaner mada je takva da hvata poglede.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Si ti siguran da se uz njega dobijaju navedene slusalice :: :: :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: :: :: ::
Ja sam imao Lg optimus 2x, brz procesor ali ubija ga ram od samo 512mb od kojih 128 odlazi na graficku memoriju, tih 384 nije dosta ma koliko pricali da jeste ili bilo sta, brzo se napuni pri multitaskingu. Ja sam posle njega razmisaljao ili sensation ili samsung s2, i uzeo sam samsung zbog 1gb rama i amoleda, jeste kuciste plasticno ali kad uzmes tel u ruke onako lagan to je poseban osecaj, a i ram meorije nikad dosta. E sad mozes da cekas s3 ali cena ce da bude bar 600e. A i ovaj dual core procesor u tel nije iskoriscen a tek quad core o kome se prica. tako da samsung s2 je po meni najbolje resenje.
DZABE SVE KAD IMAJU SVI 0 EKRAN U ODNOSU NA SAMSUNG....
Evo kolega ovde sa foruma,i moj cenjeni prijatelj ravenoss je izmenjao sve telefone,osim 3d verzija,koje smo gledali u raznoraznim radnjama po mega marketima i nisu nas odusevile...
Ono sto je najbolje trenutno od ekrana su Samsung Wave II i samsung Galaxy R sa SC-LCD EKRANIMA...
Samsung GS2 , jeste plastikaner,ali daleko da ne valja izrada. Vrhunski odradjen telefon,sve funkcije na nivou...
Htc Sensation,ja i drugar smo ga cackali,on je sve zivo isprobao na njemu,stavio rom od sensation xe...Dzabe kad onaj njegov graficki UI pojede sav ram,koga ovaj ima premalo...Jos jedan minus je isti meni na svim HTC telefonima,sve isto. 5 x skuplji telefon od wildfire a iste ikonice, sve ko iskopirano...
I koliko god lepa izrada bila,stavite ekran koji ima vecu rezoluciju nego super amoled +, pored galaxy s2 , i neverovatna je razlika u kvalitetu slike. Manje detalja,kao da su isprane boje na sensationu ... Ja sam mislio da tu veca rezolucija i LCD donose kvalitet , a ono blagi uzas...dakle ko tvrdi da s2 ima losiji ekran od sensation,taj laze,i nije video ni jedan ni drugi telefon...
A jos je smesnije kad vidite SC-LCD koji je za klasu ispred super amoled + , i svega ostalog na trzistu koji se ugradjuje u WAVE II i GALARY R...
asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
:: Naravno da nije siguran one se dobijaju samo uz XE verziju telefona, koja je malo unapredjena ima CPU na 1.5GHz a stari na 1.2, nesto jacu `bakteriju` i te Bits sluske.. :: :: Smugsmug je klasican plastikaner i trajanje je onako.. :: Za razliku od njega Sensation ima polu alumijumsko kuciste i kad ga uzmes u ruku znas o cemu se radi.. :: Taj problem ima i motorola atrix 2 koju je kupio kolega kad joj skines zadnji poklopac vidis da je neka savitljiva plastika i bas deluje jeftino.. :: :: LG je najlepsi od pomenutih ima ga koleginica koja sedi pored mene u office-u i moram priznati da se LG bas potrudio da napravi nesto valjano... OKet ekran nije kao na Sensation nesto manje tacaka i po vertikali i po horizontali... ali radi savrseno i dizajn mu je ba dobar mada o ukusima ne treba raspravljati.. :: :: Experia Arc S mozda nije losa na oko ali je takodje plastikaner mada je takva da hvata poglede.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Si ti siguran da se uz njega dobijaju navedene slusalice :: :: :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: :: :: ::
Prvo taj Lg optimus uopste ne zaostaje za sensationom po ekranu...
Drugo ne razumem ljude koji kukaju da su telefoni plastikaneri...
po meni je najbitnije kod modernih telefona :
hardver,softver i ekran....
Prvo i prvo svi novi android,hi tech telefoni, se ne kupuju kao telefoni,jer kupiti S2 gde mi youtube preko wi fi -ja, brze ucita nego na kompu sa ssd-om to vec nije normalna stvar...Dakle 3310 nokia,je bila mobilni telefon.. Danasnji mobilni bukvalno zamenjuju prenosne racunare...
Drugo zaista ne shvatam da je toliko bitan dizajn... Pa meni je bitno kad kupim,pogledam kakav je telefon...
Ostalih 600 dana uz njega,provedem tipkajuci po ekranu,i buljeci u isti...
Pogledajte samo IPHONE... Kakav je on u pogledu izgleda ? svaki je isti,ista velicina,ista dijagonala...Drze se ljudi istog dizajna i cao...Menjaju samo odredjene sitnice,i to je to
Ali zato harver,ekran i softver su trenutno najjaci,i vaze za najbolje i najstabilnije stvari vezane za iphone...sad sto nema bluetooth slanje,mms,flash itd,zasmeta mnogima pa i meni da ga nikad ne koriste, ali ne osporava cinjenicu da je fenomenalan uredjaj u pitanju...
Ubuduce telefoni nece imati ni dugmice,mnogi ni sad nemaju,i tad stvarno,ne vidim poentu dizajna. Ok bitno mi je da cvrst,stabilan,da nista ne mrda i da je lepo uklopljeno...Al ne ocekujem da bude lepotica...
Zato volim grand,i narod koji ga gleda... Jer to je muzicka emisija koja se gleda,u kojoj niko ustvari `ne slusa ` sta gleda... Gde god izadje pevaljka da peva,niko ne ceni njen glas,nego sta je obukla,jer joj se vide gace,i one stvari,i naravno sta je radila prosli ponedeljak kad se vracala sa pijace...
Zato danas,nema Tome Zdravkovica,stare narodne muzike,i nasih obicaja...Al zato u sred dana na TV bude spot Black Pantersa na ciganskom,gde opet se gleda sta kojoj viri...Umesto crtaca deca gledaju ko bajagi americko rvanje pa bi jedno drugom otkinuli glavu...
A zato podatak od 750 mladig koji dnevno odu iz srbije,zaista fascinira...
I eto u proslu subotu,tukla nas milicija ispred skupstine dok smo cekali u redu da cistimo sneg... Gledao sam kako mlate klince,i decu koja umesto u skolu,u mogucnosti su da rade i zarade koji dinar,zbog vanredne situacije... A zlotvori udarili po deci... Bitno je da Evropska Unija ima Alternativu ... Al juce... I da sa nama svi rade sta oce...
asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
E, zato si trebao odmah da ubacis custom rom i drugi karnel. Ja imam instalirano brdo programa, i imam slobodnog rama nesto malo preko 200mb, sto je vise nego dovoljno za normalan rad...
:: Ja sam imao Lg optimus 2x, brz procesor ali ubija ga ram od samo 512mb od kojih 128 odlazi na graficku memoriju, tih 384 nije dosta ma koliko pricali da jeste ili bilo sta, brzo se napuni pri multitaskingu. Ja sam posle njega razmisaljao ili sensation ili samsung s2, i uzeo sam samsung zbog 1gb rama i amoleda, jeste kuciste plasticno ali kad uzmes tel u ruke onako lagan to je poseban osecaj, a i ram meorije nikad dosta. :: E sad mozes da cekas s3 ali cena ce da bude bar 600e. A i ovaj dual core procesor u tel nije iskoriscen a tek quad core o kome se prica. tako da samsung s2 je po meni najbolje resenje :: :: :: AMD Phenom II 955 & OCZ Vendet :: MSI 770-G45 & 2*2GB DD3 1600Mhz Kingston Hyper :: 1TB WD :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=138558 :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647709. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.