U mom mestu nema servisera,a mnogo je onih koji kasnije il pre imaju neki kvar na mobilnom telefonu. Gde bih mogao da steknem kvalitetnu obuku za mobilnog servisera i koliko ta obuka kosta? Za sad imam pocetnicko znanje znanje o mobilnim telefonima(zamena maske,polupanog displaya)sve to naucio preko youtube tutorijala. Najbolje od svega je sto imam familiju u Austriji i Italiji tako da uvek mogu da dobijem gomilu neispravnih telefona za delove.Samo mi fali strucna obuka.
ako ces da budes dobar u svom poslu jedini nacin je da radis u servisu neko vreme ( i to bas da radis i ucis) i da imas srece da serviseru nije dosta budala pa da ima vremena tebi da prica sta i kako napominjem ako ces da budes dobar to je jedini nacin
radi par meseci dzabe negde, ili budi prodavac u nekom servisu ili sl. polako skontaj software i boxove itd. pa pocnes od toga, onda predjes malo po malo hardware itd sve u svemu vecinom moras biti samouk i imate volje i strpljenja prvo za taj posao A KASNIJE ZA SVE TE LJUDE STO CES IM POPRAVLJATI TELEFONE !!!
ako ces da budes `mesar` iz sela, onda mozes odmah poceti, imas YT kao sto si i sam rekao, imas forume, ima shema sta i kako pa vezbaj, sjebes jedno 10 kom izadje 1 dobar, pa onda polako sve bolji i bolji postajes i ucis na greskama - ipak ovaj metod ne preporucujem
a jos uvek ako si vredan i odgovoran mozes tu uhvatiti para lepih
:: U mom mestu nema servisera,a mnogo je onih koji kasnije il pre imaju neki kvar na mobilnom telefonu :: Gde bih mogao da steknem kvalitetnu obuku za mobilnog servisera i koliko ta obuka kosta :: Za sad imam pocetnicko znanje znanje o mobilnim telefonima(zamena maske,polupanog displaya)sve to naucio preko youtube tutorijala :: Najbolje od svega je sto imam familiju u Austriji i Italiji tako da uvek mogu da dobijem gomilu neispravnih telefona za delove.Samo mi fali strucna obuka :: :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=NRIXfOCd2BA
Najbolja je praksa u nekom servisu samo je tesko naci,i za to bih morao da budem u nekom vecem gradu u kome ima provereno dobrih servisa,najgore od svega je sto ne znam ni jednog servisera koji bi me primio kao ucenika.Uvek sam imao volje za nesto sto me interesuje a tako i za ovo.Imacu i vremena pocev od juna-januara da negde naucim o servisiranju ukoliko se negde pojavi prilika za ucenjem,a sto se tice univerziteta BA,znam neke ljude koji su isli na neke kurseve kod njih kazu da im je praksa dosta slaba...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.