Prodajem HTC EVO 3D, pa me zanima koliko bih mogao da dobijem za nj. Tel. je nov, neotpakovan, sim free, kupljen je sredinom februara u Švajcarskoj. U pakovanju je punjač, usb, slušalice, kartica 8gb. Uz tel. dajem i zaštitnu foliju za displej i silokonsku zaštitu za tel. Hvala.
1. Zaboraviš cenu po kojoj je kupljen. 2. Pogledaš koliko je nov ovde. 3. Oduzmeš procenat zbog toga što želiš da ga prodaš a nisi prodavnica - što više to i što brže želiš, to više procenata skidaš od te cene (tj. daješ jeftinije, 15% i više..%). 4. Skineš još od cene zato što NEMAŠ garanciju, ili ne vredi q-tzu u Serbistanu.
lose predpostavljas :) stavi sebe u ulogu kupca i bice ti jasno nudi ti neko mob, bez garancije kod nas, za 300 evra a ima kod nas u radnji sa garancijom za malo vise kapiras o cemu ti pricam, a 300 evra nisu male pare za nas standard, pa ako vec ima 300 uzajmice jos 50 i kupice nov u radnji tako bar ja rezonujem :)
http://alturl.com/sszqd toliko je nov, a ti sad proceni sam koliko bi mogao da trazis, plus pogledaj male oglase na mobilnom svetu, koliko ljudi cene taj fon i koliko su stari ( sa garancijom, ful oprema itd.)
ASUS M5A99X EVO Phenom II X6 1605T Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz GTX 460 768MB CM GX550
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.