Zakljucan na telenor.Moze li se softverski otkljucati ili bi mozda mogao ubacivanjem custom roma da se otkljuca?Nisam se zezao takvim stvarima tj. laik sam za mobilne.
Sam to uradim.Nalazio sam gomilu sajtova na kojima treba da platis pa ti posalju unlock kod na osnovu IMEI.Nasao sam jedan gde si mogao kad se registrujes da dobijes samo 1 unlock kod ali tu nije bio podrzan s plus i mrzelo me dalje da trazim. Na kraju sam platio jednom lokalnom prodavcu da ga otkljuca unlock kodom i to me je kostalo 1200 din i cekao sam oko 1h.Na kraju je sve super ispalo.I nije velika cena po meni a taj prodavac verovatno ima negde placen nalog i on sa njim otkljucava dosta telefona samo sto manje placa nego sto bih ja platio za 1 tel.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.