koja bi mogla da promeni glas tokom razgovora, imam Nokiu 5800 XpressMusic. Pokusao sam sam da nadjem ali programi jednostavno nisu hteli da se instaliraju. Ako se neko zna gde da nadjem program ili se baktao sa ovim bio bih zahvalan ako pomogne :)
AMD Phenom II 550 3.1GHz Gigabyte MA77OT-UD3 Exceleram Black 2x2GB DDR3 1600MHz Seagate 500GB WD Caviar Black 1TB MSI 6870 Hawk 1GB GDDR5 Chieftec CFT-650-14CS
Probaj onda ovde. Mnogo bi pomoglo da kažeš za KOJI telefon ili još bolje KOJI symbian imaš S60 2nd, 3rd, 5th, symbian 3... http://www.imserba.com/forum/
I registruj se na jebeni sajt, minut posla a treba ti uvek. Onaj ti je bio najbolji generalno a ovaj ti je najbolji za symbian.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647709. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.