Sta moze da bude problem, ceo tac skrin radi, samo ne radi ono answer ? Na dodir se cuje zvuk tic, ali telefon i dalje zvoni. Kao da podbacuje. Otvara mi poruke koje se nalaze iznad mesta za Answer?
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Sta moze da bude problem, ceo tac skrin radi, samo ne radi ono answer :: Na dodir se cuje zvuk tic, ali telefon i dalje zvoni. Kao da podbacuje. Otvara mi poruke koje se nalaze iznad mesta za Answer :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Rezistivni ekran - nesto slicno se i meni desilo - da li izgleda kao da je uslo malo vazduha ispod folije? Ili vlage. Na matorom htc tattoo-u sam imao taj isti problem.
Nema vidljivih anomalija, po celoj povrsini ekran je isti. Kad hocu da se javim pritisne mute, znaci kao da sam pritisnu na mesto pored ovog za javljanje. Nikako ne mogu da odgovorim na poziv i dodje mi da ga tresnem o pod.
Imarkovic, hvala na obavestenju. Ko zna zna :)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Rezistivni ekran - nesto slicno se i meni desilo - da li izgleda kao da je uslo malo vazduha ispod folije? Ili vlage. Na matorom htc tattoo-u sam imao taj isti problem.
Mojoj drugarici su skoro na Samsung mobilnom zamenili...
06.03.2012. 15:31
status: user broj poruka: 3241
ceo don`t-touch-prekidač-screen jer je slično pobrljavio raspored dugmića.Rekli su joj u servisu da treba da se povremeno radi rekalibracija tog ekrana(ili tako nešto slično)...i da to hoće da zeza, ali je kod njenog moba baš crk`o ceo ekran. Ispraviće me neko ako sam pogrešno napisao, ali tako je njoj rečeno u servisu u vezi rekalibracije.
@Gliga: Tvoj mob je možda model `don`t touch screen`! :) https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB -Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535
postoje ljudi koji znaju, koji ne znaju i koji su neobavesteni (google njet) http://goo.gl/6qHDF
:: :: :: Imarkovic, hvala na obavestenju. Ko zna zna :) :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Rezistivni ekran - nesto slicno se i meni desilo - da li izgleda kao da je uslo malo vazduha ispod folije? Ili vlage. Na matorom htc tattoo-u sam imao taj isti problem.
Siguran sam da pocinje da te zeza flet kablic, i meni u pocetku nije radilo isto to, mislio sam da je ona opcija tipa kad stavis tel blizu glave `kao da pricas` i da se tu zakljuca tastatura, tj ne reaguje...
Posle nekog vremena krenuo je da zeza zesce , i provalim ja kad ga pritisnem u gornjem levom uglu da radi super, cim pustim prekine, i sve vise i vise je zezao, na kraju sam ga prodao i lik koji se razume u telefone je zamenio flet kabli... msm da je oko 800-1000din, inace je tel. itekako po meni dobar
@VMARC Nema Srpski, ovo je Japanski telefon. Ima samo Answer !
@Plamenko Izgleda da je kablic riknuo. Opravljam i momentalna prodaja. Lepo me je sluzio do sad, ali vec ga vreme pregazilo. A i Symbian mu je odvratan.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647709. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.