Uzeo sm ovaj telefon pre par dana. Pre nego sto sam ga kupio, `ispitao sam ga` kod drugara koji ima isti, i to je presudilo da uzmem i ja, jer je odnos cene - kvaliteta bar ja mislim zadovoljavajuci! E sada, posto na svojoj x8 imam 2.1 verziju androida, koja je prilicno bezveze, hteo bih da ga fleshujem na verziju 2.3.7 koja je toliko nahvaljena, a i sa razlogom.
Trazio sam i trazio, ali milion videa i milion druigacijih objasnjenja kako to uraditi od samog starta pa do kraja. Ako neko ima iskustva sa instalacijom zamolio bih da me uputi na neki provereni forum, ili da mi objasni u koracima kako najlakse i najsigurnije izvesti instalaciju.
ako uspes da to uradis,podeli sa nama taj naj laksi postupak,jer bi i ja to hteo da uradim! :)
:: Uzeo sm ovaj telefon pre par dana. :: Pre nego sto sam ga kupio, `ispitao sam ga` kod drugara koji ima isti, i to je presudilo da uzmem i ja, jer je odnos cene - kvaliteta bar ja mislim zadovoljavajuci :: E sada, posto na svojoj x8 imam 2.1 verziju androida, koja je prilicno bezveze, hteo bih da ga fleshujem na verziju 2.3.7 koja je toliko nahvaljena, a i sa razlogom :: :: Trazio sam i trazio, ali milion videa i milion druigacijih objasnjenja kako to uraditi od samog starta pa do kraja :: Ako neko ima iskustva sa instalacijom zamolio bih da me uputi na neki provereni forum, ili da mi objasni u koracima kako najlakse i najsigurnije izvesti instalaciju :: :: Pozdrav svim ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647710. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.