Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
SE x8
STRANA 1 OD 1
Rammulino SE x8 11.03.2012. 15:32 T44669

status: user
broj poruka: 400
Uzeo sm ovaj telefon pre par dana.
Pre nego sto sam ga kupio, `ispitao sam ga` kod drugara koji ima isti, i to je presudilo da uzmem i ja, jer je odnos cene - kvaliteta bar ja mislim zadovoljavajuci!
E sada, posto na svojoj x8 imam 2.1 verziju androida, koja je prilicno bezveze, hteo bih da ga fleshujem na verziju 2.3.7 koja je toliko nahvaljena, a i sa razlogom.

Trazio sam i trazio, ali milion videa i milion druigacijih objasnjenja kako to uraditi od samog starta pa do kraja.
Ako neko ima iskustva sa instalacijom zamolio bih da me uputi na neki provereni forum, ili da mi objasni u koracima kako najlakse i najsigurnije izvesti instalaciju.

Pozdrav svima
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
paksmen ... 11.03.2012. 16:09 #405473

broj poruka: 37
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=921637
Kelt ... 11.03.2012. 16:50 #405483

broj poruka: 394
Eve i na srpskom.Nije za x8 nego za Xperiu mini ali vrvnema nikakve razlike

http://tinyurl.com/7bm8kmo

srdjanl Re: SE x8 11.03.2012. 17:09 #405486

broj poruka: 1523
ako uspes da to uradis,podeli sa nama taj naj laksi postupak,jer bi i ja to hteo da uradim! :)

:: Uzeo sm ovaj telefon pre par dana.
:: Pre nego sto sam ga kupio, `ispitao sam ga` kod drugara koji ima isti, i to je presudilo da uzmem i ja, jer je odnos cene - kvaliteta bar ja mislim zadovoljavajuci
:: E sada, posto na svojoj x8 imam 2.1 verziju androida, koja je prilicno bezveze, hteo bih da ga fleshujem na verziju 2.3.7 koja je toliko nahvaljena, a i sa razlogom
::
:: Trazio sam i trazio, ali milion videa i milion druigacijih objasnjenja kako to uraditi od samog starta pa do kraja
:: Ako neko ima iskustva sa instalacijom zamolio bih da me uputi na neki provereni forum, ili da mi objasni u koracima kako najlakse i najsigurnije izvesti instalaciju
:: Pozdrav svim
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Rammulino snasao sam se... 12.03.2012. 00:38 #405556

broj poruka: 400
...i potpuno sam instalirao i sve uradio!
Iako sam nov u android vodama, i nije bilo toliko tesko. samo google i yt i to je to :D

btw na x8 sada sam ubacio 2.3.7
clockovao za 200 mhz procesor i radi ko zmija
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647710.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs