Zasto ne mogu u galeriji da vidim slike koje sam prebacio preko blututa. Kada ih sacuvam, pise mi da su smestene u galeriji, ja odem tamo ali ih nema. U jednom trenutku su se misteriozno pojavile u galeriji i sada su tamo, ali kada opet prebacim neku sliku ne mogu da je vidim u galeriji. Sve slike mogu da pronadjem u menadzeru datoteka, tako da znam da postoje na telefonu. Imao sam isti problem i sa Nokiom C-5 nakon nekih godinu dana upotrebe. E52 je stara godinu i po i funkcionise odlicno, samo me to nervira.
primi ih on u poruke, ali kada otvorim poruku i pogledam sliku, izaberem opciju Sacuvaj, on mi ponudi memoriju telefona ili memorijsku karticu. Ja izaberem karticu i on napise poruku da je sacuvao u galeriji. Kada odem u galeriju slike tamo nema. Provalio sam da se slike pojave u galeriji kada iskljucim i opet ukljucim telefon. Medjutim to nije zadovoljavajuce resenje.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.