za msn, slanje i primanje,pregled pdf formata ? zanima me jos nesto,posto se ne razumem u mob toliko ,da li cu imati problema ako kupim ovde mob ,a koristim ga u inostranstvu sa tamosnjim sim karticama?
Ako vec ides preko uzmi ga negde preko... Ne neces imati problema samo ako uzmes sim free telefon... Ako ga uzimas na ugovor uglavnom su vezani na mrezu provajdera, mada se to da srediti...
E sad gde ga uzeti... ne znam odgovor na to... ali recimo u Sloveniji ga sigurno neces dobiti povoljnije nego u BGD, BiH slicna prica... po FREE shop-ovima na velikim aerodromima necu ni da komentarisem tamo je bar 50% skuplje nego kod nas...
Inace nonsens u srbistanu je taj da telefon kosta manje u slobodnoj prodaji nego preko provajdera uz najjeftiniju varijantu...
Imas oglase ali oni su ti macka u dzaku samo licno i bez slanja... naravno to su uglavnom telefoni koje je neko uzeo preko ugovora od mobilnog operatera... i na takve uredjaje garancija glasi na onoga ko je sklopio ugovor pa te taj mozda odjebe kad ti zatreba garancija... ali opet takvi uredjaji su povoljniji...
Garancije kod provajdera zavise kako kod kog. Telekom recimo za Sony telefone daje Comtrade garanciju koja nije na ime, isto kao što Telenor daje na HTC, i samim tim ne mora baš kupac da nosi telefon ako dodje do reklamacije.
VIP zato traži vlasnika pri reklamaciji, barem to znam da za HTC modele traži. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.