Uskoro cu da potpisem novi ugovor sa mts-om na dve godine pa bih hteo da cujem vase misljenje o telefonu koji cu da uzmem uz tarifni paket. Telefon bih platio 9000din uz mixnet m plus bih dobio 50% na mesecne racune.
Spor procesor za veliku većinu igrica, teško se rutuje (`jailbreak-uje`), nema 3D akcelerator za 3D igrice - jedino što ima korektan displej, i ima generalno dobar set mogućnosti/osobina - ako ćeš ga koristiti samo za posao/ozbiljne aplikacije. Takođe je sr*nje to što ne možeš da instaliraš Flash - osim ako ga ne rutuješ i apgrejduješ Android na 2.3.
Ne uzimaj NIŠTA sa procesorom na manje od 1GHZ, sa rezolucijom displeja manjom od 800x480, i ako nema WiFi i 3D akcelerator čip.
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
A to da je S nova verzija starog Wildfire-a, koja donosi bolji ekran, manji telefon, i Android 2.3, ostalo je manje vise sve isto. Nema potrebe za rutovanjem da bi instalirao Android 2.3. Za Java Flash, instaliras samo browser koji ima flesh i opusteno gledas Tube.
jesi ti siguran da ces dobiti 50% mesecne pretplate?????ja kad sam uzimao sad skoro taj paket,striktno je receno da ako uzimas fon,akcija ne vazi,samo ako uzimas broj...Proveri to na nekoliko mesta...da ne poverujes koje sve oprecne informacije dobijas od mts,sve to moj do mojega....
Rekli su mi danas u mts-u da cu da dobijem 50% popusta na mesecnu pretplatu a na sajtu sam video da je cena telefona uz mixnet m 9000din. Mogu da dobijem neki losiji telefon za dinara ili popust na racune jer ce mi ovo biti drugi ugovor sa mts-om. Hvala na odgovorima.
Sto se tice broja telefona,mozes prebaciti u telenor bez problema i ostace ti sve isto(cak i 060/1),a sto se tice popusta to ne znam kako ide u telenoru... Sto se tice telefona.. Ja licno ne volim HTC,a ima ga moj drugar i nije bas zadovoljan sa njim.. :D
Znam da ima boljih telefona ali meni je vaznije da ustedim na mesecnoj pretplati. Uzeo bih wildfire s ako tel nije totalni krsh a siguran sam da je bolji od samsung corby b3210 koji trenutno koristim :) Nisam za ove dve godine imao problema sa velikim racunima u mts-u iako sam cuo da su se ljudi zalili na ovom forumu. p.s. imam i kupca za corby :)
Telefon ume da zasecka dok ti je otvoren pdf fajl ili dok slusas muziku i koristis browser a angry birds se npr ucitavaju bolno sporo. Poznanik ga ima i telefon kao telefon je sam po sebi ok i deluje izdrzljivo ali cim budes zeleo nesto vise pocece problemi. I da, slike su zapravo sasvim ok.
Lepo kaze PhatPhuck da ga je pregazilo vreme.
A android kao android trazi dobar hardver, ovo sam iskusio na svojoj kozi sa htc tattoo-om, neka mu je laka zemlja. :)
Sve zavisi od tebe i od toga sta ocekujes od telefona.
I da, popust i novi aparat iskljucuju jedan drugog.
Jesi li siguran da necu moci da uzmem mobilni uz popust na produzenje ugovora? necu ja dobiti tel za 1 din nego cu ga platiti onoliko koliko kosta uz mixnet m a popust ili neki losiji telefon za 1 din mi nude da bi me motivisali da ponovo potpisem ugovor na dve godine. Prvo mi je drug rekao da ce popust na racune da traje samo prvu godinu a sada ti pises da mi nece dati tel. Nista mi vise nije jasno.
Zanimljivo, post mi nije bio kilometarski, a opet ne pročitaju šta se otkuca.
Napisah da tu ne spada `WILDLIFE`, aludirajući na Divlju vatru S!
Pravo je pitanje šta mu je rečeno u telekomu.....ili ih je pogrešno razumeo ili je promenjena ponuda (koju na webu nećemo videti bar 10-ak dana, ažurni su) ili operater trabunja.
Proveri da li opcijom -50% placanja uopste mozes da uzmes telefon. Pre nepun mesec dana sam zakljucio ugovor sa MTS-om uz placanja 50 posto racuna ali telefon nisam mogao da uzmem. Znaci ili 50 posto ili telefon.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647709. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.