Ugasi se i nekad moze odmah da se upali a nekad je potrebno i do 2 sata da bi ponovo upalila. Dal zna neko u cemu je problem? Baterija ili nesto drugo??
Kod mene u okruzenju 6 komada, rade sa svakodnevnim bagovima, reset-ima, kocenjima... Usudjujem se da kazem da je telefon najvece smece u istoriji Nokije!
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
:: Ugasi se i nekad moze odmah da se upali a nekad je potrebno i do 2 sata da bi ponovo upalila. Dal zna neko u cemu je problem? Baterija ili nesto drugo? ::
A kad sam prekrstio taj telefon u govno čim se pojavio svi me napali. Sećam da se da je jedan pajser kupio to govno čim se pojavilo i dao dal 450 evra i hvalio se na forumu kako je odličan telefon, super, brz, ma sve...
:: A kad sam prekrstio taj telefon u govno čim se pojavio svi me napali. Sećam da se da je jedan pajser kupio to govno čim se pojavilo i dao dal 450 evra i hvalio se na forumu kako je odličan telefon, super, brz, ma sve.. :: :: : :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Nemamo ga jer znamo koliko je govno, a poredjenje sa bilo čim drugim je sramota jer je sve bolje od N8. Stavljao sam moj Galaxy S2 pored njega i smejao se šta radi Nokia danas... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Stavi joj novi softver, ima da radi kao prvog dana :: :: Ja sam je kupio cim se pojavila i do sada nikakvih bagova i tome slicno :: :: Ne vidim poentu ljudi koji pljuju po onim uredjajima koje namaju. I jos kada ih porede sa drugim uredjaima koje takodje nemaju ::
Imam N8 i prezadovoljan sam, ama bas nikakve bugove nemam... Samo redovan update, tek da vidite najnoviji Symbian Bella, prelep je, ko ne zna da je symbian nikad ne bih pogodio...
Imao sam i GS2 i nisam video po cemu je on bolji od n8. Jedino sto snima u 1080 sa 30fps a nema hdmi. Alikacije su skoro iste i na ovi store i na marketu.
+1 Najbolji model Nokie je bio model n95 8gb posle njega je sve ostalo njesra,sećam se kad je moj ćale imao n97 telefon mu se stalno zabadao a hvalili su ga ko da je nznm šta...
Au majko božija, pa šta slepom čoveku objašnjavati dalje?
Jedino što snima 1080p u 30fpsa? A jel treba da ti crtam po čemu je bolji? Super AMOLED+ ekran veće rezolucije i dimenzija, tanje kućište, ANDROID OS, baterija izmenljiva, 1.2Ghz Dual Core Exynos, Mali400 GPU, i da ne pominjem da se aplikacije instaliraju kao 1,2,3 dok Symbian treba da se otključava što još u procesu može da brickuje telefon...
I ne... samo možeš da se tešiš, ali aplikacije za Symbian su na nivou Windows Mobile-a 6. Niti ih ima, niti se developeri cimaju da ih prave za umiruću platformu.
Nisi video po čemu je bolji? :| Da si ga imao, ne bi pričao tako... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Imao sam i GS2 i nisam video po cemu je on bolji od n8. Jedino sto snima u 1080 sa 30fps a nema hdmi. Alikacije su skoro iste i na ovi store i na marketu.
To je totalno čudno bilo, N95 je takvo smeće bio, sav se razglavljivao i raspadao, plus nije imao zaštitu na ekranu nikakvu, meni je pukao ekran jednom, dok je N95 8GB totalno ispravio sve što nije valjalo.
N97 neću ni da pominjem. U doba kad je iPhone bio u zamahu a Android u usponu oni izbace onakvo plastično smeće sa rezistivnim ekranom i kompletnom plastikom i to prodaju za 700 evra :| Dizajn 0
Po meni su mnogo poboljšali i kvalitet i dizajn sa Lumia serijom i N9. Onaj unibody od policarbonata leži savršeno sa konkavnim ekranom, kao da je ceo komplet iz jednog dela. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
i zato nemojte vise da kenjate, kamera vrh 12mpx, najbolji dizajnih od svih nokija do sada, ni jedan pokretljivi deo tako da nema fletova da pucaju, a nokija je izmislila tac skin za ostale telefone koje treba da napadas po 2-3 puta.
... Me lepo sluzi. Spor je, ali sljaka. Zabaguje jednom u 5 dana, gasim-upalim i opet sljaka OK. Ne bih bas da pljujem po Nokiji, vise bih da pljujem po njihovim glavesinama koji nisu napravii nista sa Android OS.
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Opa! Sta ja to citam Daume? Opet provokacije jel? Pajser? Lepo,lepo od tebe. To mora da je od kuce vaspitanje. To nezadovoljstvo koje nostis u sebi,taj flasirani bes iza tastature. Vidis da ja ne znam da si ti TROVAC tema ja bi se nervirao ali ovako uopste nemam nameru. Mnogo je TROLOVA na internetu da bi se ja natezao sa tobom i sa drugima. Kod mene je i dalje moja N8 sljaka kao leptir na Belle i ni jednog trenutka nisam pomislio da je zamenim. Ima sve sto mi treba. Vidis Daume upravo zbog toliko razlicitih misljenje postoji i ovoliko Proizvodjaca i marke i modela svega na svetu. Da bi svako bio u mogucnosti da nadje sta mu odgovara. Koliko se secam tada si imao Galaxy S ili nesto u tom rangu. Tada Galaxy 2 nije ni postojao. Taj Galaxy S ima moj brat(Licno sam mu kupio nov),a S2 moj najbolji drug a devojka mi ima Iphone 3gs 32Gb(takodje licno sam joj kupio nov) nosi i N95,taj isti koji si mazao i radi joj kao sat.Prema tome savrseno sam upoznat sa mogucnostima ovih telefona a i veoma sam upoznat sa IT scenom. Da sam hteo mogao sam da kupim koji god sam hteo od ovih telefona makar i sva 4 odjednom i da ih nosim i menjam svaki dan i uklapam u boji patika ili kako mi se hoce. Koga briga uopste za to? To je obican telefon. Parce plastike,aluminijuma ili cega vec. Kupis sta ti se svijda i cao.Cemu tolika tenizja. Samo vas gledam kako se pljujete.Te AMD,te INTEL pa Nvidia pa AMD(ATI nekadasnji),pa telefoni itd. Dajte ljudi cemu tolika mrznja jednih prema drugima? Zbog toga nam je i ovako u zemlji. Volite sebe i druge. Postujte se i druzite. Nema potrebe za takvim ponasanjem,provokacijom,vredjanjima itd. Uzivajte u zivotu dokle god mozete. Pozdrav svima forumasima i APEL za Medjusolidarnost,slogu i saradnju na PC-BERZI i u zivotu. Upamtite. SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA. To nije receno slucajno. Drz` te se braco SRBI! Ajd u zdavlje :) Pozdrav iz Swedske :)
:: A kad sam prekrstio taj telefon u govno čim se pojavio svi me napali. Sećam da se da je jedan pajser kupio to govno čim se pojavilo i dao dal 450 evra i hvalio se na forumu kako je odličan telefon, super, brz, ma sve.. :: :: : :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Prvo je bila fabrika, pa je onda izisla Anna, pa sad Bela! Na jedom od tih 6 komada se odvalio ceo donji deo. Tamo gde je taster i mikrofon. Ne mogu prijatelju da preporucim...
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
:: :: Instalirao sam 20 igara i nekoliko aplikacija :: :: Ali jos uvek ne znam sta je to zabagovan telefon :: :: E da, prvi dan sam instalirao Belu :: :: ::
Kakvo zrelo zapažanje, samo šteta što svi nemamo 12 godina pa da te razumemo. Najbolji dizajn? Teško, pogotovo pored N9 i Lumie 800. Nijedan pokretljivi deo? Jesi ti normalan? Koje pokretljive delove ima Nokia 3210 od pre 10 godina? Kakvi bre flat kablovi u bar-form telefonu?
Izmislila touchscreen? :| 2007-me kad se pojavio prvi Iphone sa kapacitivnim ekranom Nokia je i dalje izbacivala rezistivne ekrane. Jbt jedan argument nemaš, samo ispadaš klinac.
@Conesbbkg, ko je tebi uzdrmao kavez? Ko je tebe pomenuo uopše? Šta da ja da ti radim kad si se našao u mojoj opasci, nisam direktno mislio ni na koga.
N8 je ok telefon, ali ne više od toga, daleko je to sada od Smartphone-a. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: i zato nemojte vise da kenjate, kamera vrh 12mpx, najbolji dizajnih od svih nokija do sada, ni jedan pokretljivi deo tako da nema fletova da pucaju, a nokija je izmislila tac skin za ostale telefone koje treba da napadas po 2-3 puta :: :: ::
Batac ako nemas para da kupis nesto sto drugi imaju nemoj da pljujes. Samsung ima veci ekran zato sto je ceo telefon ogroman. Procedura je staviti ga u neki plici dzep. Isto tako si pljuvao po iPhone 4s, a da ga pritom nikada video nisi. A dizajn n9 i n8 je toliko razlicit da telefoni uopste ne lice jedan na drugi. Smesan si.
:: Batac ako nemas para da kupis nesto sto drugi imaju nemoj da pljujes. Samsung ima veci ekran zato sto je ceo telefon ogroman. Procedura je staviti ga u neki plici dzep :: Isto tako si pljuvao po iPhone 4s, a da ga pritom nikada video nisi. A dizajn n9 i n8 je toliko razlicit da telefoni uopste ne lice jedan na drugi :: Smesan si :: :: Izadji na vazduh malo.
:: Nemamo ga jer znamo koliko je govno, a poredjenje sa bilo čim drugim je sramota jer je sve bolje od N8. Stavljao sam moj Galaxy S2 pored njega i smejao se šta radi Nokia danas.. :: :: ::
:: Cemu si se smejao? Nokiji ili Samsungu? :-)))) :: :: F650GS Daka :: :: :: Nemamo ga jer znamo koliko je govno, a poredjenje sa bilo čim drugim je sramota jer je sve bolje od N8. Stavljao sam moj Galaxy S2 pored njega i smejao se šta radi Nokia danas.. :: :: :: :: ::
Brate, za telefone Nokija i Bog. Pa za nju su komponovali melodije i Betonen i Sopen.
F650GS Dakar
:: Zajebavaj, zajebavaj : :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: Cemu si se smejao? Nokiji ili Samsungu? :-)))) :: :: :: :: F650GS Daka :: :: :: :: :: Nemamo ga jer znamo koliko je govno, a poredjenje sa bilo čim drugim je sramota jer je sve bolje od N8. Stavljao sam moj Galaxy S2 pored njega i smejao se šta radi Nokia danas.. :: :: :: :: :: :: ::
Ajde ti nadji 5 Nokia N8, novih u kutiji, ja sam spremio soma evra i dolazim da ih uzmem ukoliko vec nocas. Naravno ako je cena ispod 200evra po komadu kao sto kazes, a ostatak para cemo da popijemo ili pak za benzin ako si dalje od centra.
Ako je gledati po godini proizvednje, kada je n8 proizvedena tada GS2 nije ni postojao. E u tome je razlika izmedju n8 i sg2. Ne vidim da neko, a ima dosta njih koji su uzeli S-I9000, da govore da je bolji od n8. A izasli su u isto vreme,pad dana razlike.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.