Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Da ne bih kopao
STRANA 1 OD 1
MACHINE Da ne bih kopao 03.04.2012. 14:31 T45043

status: user
broj poruka: 5714
Treba mi savet od upucenih kako najlakse i koju verziju originalnog androida da stavim na HTC wildfire. Znaci, treba mi najnovija default/original verzija (ne trebaju mi modovani ROMovi niti gomila bespotrebnih aplikacija uz jezgro) koja ce raditi dobro na wildfireu? Trenutno je 2.1. I ako neko ima upute kako da se to ubaci. Gledao sam malo XDA ali da ne bih sve experimentisao ako neko ima proverena resenja. Ono sto mi treba uz Android to su GPS (iGO ili GoogleMaps) i ako jos neko ima predlog za korisnu i dobru aplikaciju tj. funkcionalnu.

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Da ne bih kopao 03.04.2012. 17:24 #410243

broj poruka: 19081
pitaj VMARK-a, mozda ga nema na berzi.

:: Treba mi savet od upucenih kako najlakse i koju verziju originalnog androida da stavim na HTC wildfire. Znaci, treba mi najnovija default/original verzija (ne trebaju mi modovani ROMovi niti gomila bespotrebnih aplikacija uz jezgro) koja ce raditi dobro na wildfireu? Trenutno je 2.1. I ako neko ima upute kako da se to ubaci. Gledao sam malo XDA ali da ne bih sve experimentisao ako neko ima proverena resenja. Ono sto mi treba uz Android to su GPS (iGO ili GoogleMaps) i ako jos neko ima predlog za korisnu i dobru aplikaciju tj. funkcionalnu
::
:: Hval
Snoopy- Re: Da ne bih kopao 03.04.2012. 17:39 #410247

broj poruka: 6083
Nema sta da kopas, samo trebalo da bacis pogled na prvu stranu tema za tvoj telefon. Za nepuna dva minuta sam nasao sta ti treba i kako se radi. Ides ovde i skines verziju koju hoces, sve linkove imas

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275680

I sve sto treba da uradis je da pokrenes exe file. Ako je ovo kopanje onda ne znam sta nije

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: Treba mi savet od upucenih kako najlakse i koju verziju originalnog androida da stavim na HTC wildfire. Znaci, treba mi najnovija default/original verzija (ne trebaju mi modovani ROMovi niti gomila bespotrebnih aplikacija uz jezgro) koja ce raditi dobro na wildfireu? Trenutno je 2.1. I ako neko ima upute kako da se to ubaci. Gledao sam malo XDA ali da ne bih sve experimentisao ako neko ima proverena resenja. Ono sto mi treba uz Android to su GPS (iGO ili GoogleMaps) i ako jos neko ima predlog za korisnu i dobru aplikaciju tj. funkcionalnu
:: Hval
MACHINE hm... 03.04.2012. 21:39 #410284

broj poruka: 5714
nismo se razumeli

ja sam pitao jel` neko mozda zna provereno resenje. Drugo treba mi poslednja finalna revizija koja bi pasovala na wildfire-u like a charm a da pritom nije menjana (stock/original) upravo zbog kvalitetnije podrske i novih drajvera za hardware. Da li je to 2.3 gingerbread distro? Znaci da radi kao i sadasnji Froyo, da ne opterecuje masinu, vec da je optimizovanija

Tristram Re: 03.04.2012. 21:46 #410287

broj poruka: 1872
Ovo ti je valjda najnoviji čist build
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1162656
Iako ja custom romove stavljam baš zato što ih ima čistijih i optimizovanijih, samo nađeš koji ti odgovara.

Što se tiče postupka samo prati uputstva sa XDA, svi smo po njima flešovali telefone i ništa im ne fali.

toocool re 04.04.2012. 00:27 #410321

broj poruka: 1092
eh sad, nemaju bas svi android :)

CPU-Z: http://bit.ly/vrD8FF

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs