hehe ne brinem...znam da je ilegala al za licnu je upotrebu. jedan sim u mobu a drugi ce da bude u kolima, nije jednostavna procedura vadjenja iz kola tako da ne mogu da vadim non stop..... znam da ne mogu da rade u isto vreme al cela je poenta kao sto rekoh da ne moram da vadim...kad udjem u kola izgasim mob...i radi drugi sim i obrnuto.
pametno je tako, vidi nadji kloner i kupi pa da imas za kasnije kad zatreba. A imas one sim 16/1 pa natrpaj brdo brojeva i cimaj berzase :) Javi sta si uradio ako ti nije tesko.
Btw, mislim da je tesko klonirati postpaid karticu ali nisam siguran.
Mislim da uredjaj i jedna blanko sim kartica nisu vise od 2000 dinara. Nista cekaj da se javi neko ko je to radio, ili cimaj skar-a, on je tata za telefone i sve uz njih.
:: :: :: :: Mislim da uredjaj i jedna blanko sim kartica nisu vise od 2000 dinara :: Nista cekaj da se javi neko ko je to radio, ili cimaj skar-a, on je tata za telefone i sve uz njih.
onda bi moglo da se kopira. Ove novije nesto nece da nadje KI... Ako hoces da probamo baci PP. Kartica 16/1 je oko 1000 dinara i mislim da mogu da se nadju, a citac imam...
Asus M4A88T-M, AMD x435 (otkljucan) 1x4GB ddr3 1333, CF SanDisk 4GB, Win XP WD Green 1TB, 2xSamsung F3 1.5 Frontier DIVA
ti bi da ne vadis, a? jos su stari egipcani pre 4000 godina nasli resenje za to, u vidu jagnjeceg creva koje su navlacili na... ___________________________________________________ http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg/
:: hehe ne brinem...znam da je ilegala al za licnu je upotrebu. jedan sim u mobu a drugi ce da bude u kolima, nije jednostavna procedura vadjenja iz kola tako da ne mogu da vadim non stop.... :: znam da ne mogu da rade u isto vreme al cela je poenta kao sto rekoh da ne moram da vadim...kad udjem u kola izgasim mob...i radi drugi sim i obrnuto :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 8gb Ripler 1600 cl :: 5850 OC edition 1 gb :: Samsung F4 raid 0 + F1 1T :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: VX 2450-led :: :: MacBook Air 13.3` :: :: Ajd uzdravlje :: ::
imam i ja fabricki bt u kolima ali moram imati dupli sim jer imam tablet ugradjen u konzolu a la west coast customs :) i moram da skidam plastiku koomande table da bi stavio -vadio sim.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647709. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.