Pozdrav, imam nokiu 2730clasic i nedavno sam sa zvaničnog sajt updatevao softver i izgubio srpski jezik (nisam razmišljao). Na netu sam našao način kako da promenim kod telefona i onda bi trebalo da može da se ubaci srpski jezik. Znači treba mi balkan kod za taj tel. i naravno ako neko ima neki drugi način da ubacim srpski jezik bio bih vam zahvalan.
Al to sto ces ga ubiti ne znaci da ne moze da se popravi! :) Koristi NSS ako ces samo da radis promenu koda, a ako ces da ga flesujes komplet (ovaj program se koristi i kad ubijes telefon) koristi Phoenix... za nabavku firmware-a trazi Navifirm! To ti je to... Razlika je u boji maske pa da se glavna tema uklapa sa bojom maske - sto znaci nema neke razlike!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.