Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
problem SE telefon i internet
STRANA 1 OD 1
Gare87 problem SE telefon i internet 04.05.2012. 20:13 T45557

status: user
broj poruka: 4725
E ovako, da pitam, trebaju mi neka misljenja o ovome, posto nemam vise kablovski net, privremeno koristim ovaj na telefonu.... Zesce me nervira problem sa konektovanjem fona preko kabla sa racunarem, podesio sam da koristim usb i telefon kao modem, e sad imam problem sa sledecim, kad povezem kablom i odem na phone mode da mogu da koristim net i ostale funkcije ono se instant nekad diskonektuje!?!? dalje, kad uspem da povezem nekad net se uspostavlja predugo a nekad se i ne uspostavi.

Sumnjam da je problem do kontakata na fonu ili do kabla, e sad mozda se desi i da zajebavaju driveri i sam program pc suite(zadnju verziju koristim, a onaj novi SE companion ne mogu se snadjem), ili da zeza windows 64 bit?!?!?

Pa me interesuju ste mislite da li ima jos nesto, da znam da li da nosim u servis da mi menjaju kontakte ili nekako da ih `popravim` da bolje provode, ocistio sam ih od oksidisanja samo da napomenem....

Hvala

AMD Phenom 2 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz
WD3200AAKS
WD10EARS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Ufff... 05.05.2012. 01:59 #416091

broj poruka: 12806
...dobro je što si napisao koji model telefona imaš inače bi bili ko zna gde...

Gare87 Re: Ufff... 05.05.2012. 02:25 #416094

broj poruka: 4725
hah, da nisi napisao ne bih ni video, telefon je C 905

Ima li neko nesto sada da napishe za ovo, msm da je do onih kontakata na fonu, evo vec nekoliko sati radi bez problema, u nekom polozaju u kojem sam ga ostavio :)

AMD Phenom 2 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz
WD3200AAKS
WD10EARS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 64-bit

:: ...dobro je što si napisao koji model telefona imaš inače bi bili ko zna gde..
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
::
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647727.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs