Imam par godina,odlicno zavrsava posao,moze da se i pogleda po nesto.Za te pare po meni odlicno...Meni se ne desava da gubi signal,jedino nekad, kad je upalim zna da trazi 2-3 min, a nekad nadje odma signal.Al to kako joj se `digne`...
:: Imam par godina,odlicno zavrsava posao,moze da se i pogleda po nesto.Za te pare po meni odlicno...Meni se ne desava da gubi signal,jedino nekad, kad je upalim zna da trazi 2-3 min, a nekad nadje odma signal.Al to kako joj se `digne`.. :: :: ::
ubogi Garmin, koji me je prodao kad mi je bilo najpotrebnije. Zali Boze para... Kod kineskih navigacija, prvo je upalis i onda posle par minuta pokreni program za navigaciju. Tako radi 100% uspesno. Kapiram da se zabada kad se udje na kartu, a nije locirao satelit.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.