prilikom paljenja nece pisati onaj NOKIA logo nego neki bezvezni kineski,zvuk ce joj biti ``kineski`` budjav preglasni zvuk sa nekom ``kung fu`` melodijom,kamera na kinezu je ocaj,na n8 je perverznih 12 megapiksela,na kinezu je ekran losije rezolucije,touch manje osetljiv na dodir......kada jednom uzmes n8 u ruke i procackas je 5 minuta,i posle toga samo na sekund uzmes kineza u ruke,sve ce ti biti jasno u prvoj sekundi:) inace n8 koristim vec duze vreme,svaka preporuka...ali pazi se,hoce da crkavaju...lose im je resen sistem hladjenja,pa od velikog grejanja samo se ugase pa je potrebno ``preduvavanje`` cipa da bi proradile... serije koje rade,rade kao zmaj,one ``falicne`` crknu u prvih 50-70 sati razgovora(u proseku par meseci koriscenja)
NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: Planiram da uzmem polovnu N8,pa me zanima kako da prepoznam kineski od prave nokie?? ::
nemoj da se uplasis,nisam rekao da SVE crkavaju,samo da ima dosta koje su crkle do sada...ali da je dobar fon,dobar je...kamera je toliko brutalna,da odvaljuje kako dobre slike pravi...ako si se namerio da ga kupis,kupi neki polovni sa garancijom pismenom,i sve bitne podatke drzi na memorijskoj kartici,jer ako ti gekne fon,verovatno ti odose svi podaci sa masovne memorije(16gb)...zato uvek sve sto je bitno drzi na memorijskoj:) srecan lov na dobru n8:)
:: :: pa tako nesto nisam znao i nemogu da verujem!A, vidim da cak i polovni imaju jaku cenu :: ::
Symbian je sam po sebi dosta ograničen i veći izbor aplikacija imaš za Android ili iOS nego za Symbian. Na N8 jedino kamera valja, sve ostalo je prosek, počevši od rezolucije ekrana pa na dalje... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
PA REKOH TI DA SE NE PLASIS,SAMO SAM TI SKRENUO PAZNJU DA SU SKLONIJE CRKAVANJU,NISAM NAPISAO DA CE SVAKA DRUGA IKADA NAPRAVLJENA N8 DA RIKNE...Kupi neku polovnu sa garancijom,i nema da razmisljas,ako na lifetineru ima preko 50 sati price,ta ce ti verovatno i dalje raditi bez frke,da je neka od falicnih serija vec bi crkla dok bi neko napravio 50-60 sati price sa njom....a cak i ako crkne,svaki bolji majstor sa duvaljkom i solidnim iskustvom moze da ti ``zaljulja`` cip i vrati je u zivot za 15 minuta posla:) ne kosta to neko silno bogatstvo,20-30eura kako ko naplati... kupuj neku sa garancijom i ne razmisljaj previse...
:: :: Manje vise mi nije toliko bitno da li je symbian ili android,nego me doca80 malo uplasio! :-/ :: :: :: Kada je upalish imace symbian, a ne android. :: :: :: :: Mala sala, ne zameri : :: :: :: :: :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: :: :: ::
pa kod novijih nokija kod SVAKE moras ici na to da moras biti spreman na duvaljku,jer se sve sada rade sa ``sendvic`` cipovima koji se tako sada proizvode zbog jeftinijeg procesa proizvodnje...i SVAKA NOVIJA NOKIJA moze da ima problem sa grejanjem i gasenjem usled hladnih lemova na cipu... novije proizvodnje nokia i od 30eura i nokia od 300eura imaju mogucnost da ce morati pod duvaljku kad-tad... Dacu primer(cifre nisu tacni statisticki podaci samo ih navodim otprilike)-ranije sa starim procesom proizvodnje,od 1000 napravljenih nokija 10-ak crkne u garantnom roku,ostale rade po 10 godina dok ne riknu....novije nokije sa novijim(i losijim) procesom prizvodnje sada od 1000 napravljenih primeraka 50-ak crkne u garantnom roku,a ove ostale nece raditi duze od 4-5 godina do potpunog crkavanja....Nadam se da sam makar malo pojasnio da nisu totalni krsevi nove nokije,ali da se kvalitet malo pokvario u odnosu na ranije...i da je rizik samo malo veci
:: I unapred si spreman na duvaljku… Hmmm :: :: F650GS Daka :: ::
Hvala za info, da znam kada budem kupovao telefon detetu da se igra, da zaobilazim Nokiju u sirokom luku :)
F650GS Dakar
:: pa kod novijih nokija kod SVAKE moras ici na to da moras biti spreman na duvaljku,jer se sve sada rade sa ``sendvic`` cipovima koji se tako sada proizvode zbog jeftinijeg procesa proizvodnje...i SVAKA NOVIJA NOKIJA moze da ima problem sa grejanjem i gasenjem usled hladnih lemova na cipu... novije proizvodnje nokia i od 30eura i nokia od 300eura imaju mogucnost da ce morati pod duvaljku kad-tad.. ::
Imam 2 Digitalna aprata + mini dv kameru i opet sa Nokijom cesto slikam. Takodjer mi se svidja Hdmi izlaz, tako da cesto ubacim HD filmove i gledam na 42 incha. Android ima vise zezalica, ali vecnu upotrebljivih stvari imas i na Nokiji. Ustedeces i na FM transmiteru ako kupujes Nokiju :)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.