treba mi pomoc oko izbora novog mobilnog - ili - ili
STRANA 1 OD 1
savatije
treba mi pomoc oko izbora novog mobilnog - ili - ili
22.05.2012. 11:32
T45807
status: user broj poruka: 1121
nisam potkovan toliko iskustvom, prinudjen sam da pazarim kod MTS-a i nemam para za vise za jedan od ova dva telefona. molim vas da mi pomognete u izboru argumentima za ili protiv...
Re: treba mi pomoc oko izbora novog mobilnog - ili - ili
22.05.2012. 11:40
status: user broj poruka: 1301
Uzmi Wildfire S,prodaj ga kao novog za 120-130 eura i onda biraj telefon po želji
:: nisam potkovan toliko iskustvom, prinudjen sam da pazarim kod MTS-a i nemam para za vise za jedan od ova dva telefona. molim vas da mi pomognete u izboru argumentima za ili protiv.. :: :: http://www.mts.telekom.rs/index.php/htc-wildfire-s.htm :: :: ili :: :: http://www.mts.telekom.rs/index.php/samsung-s5670-galaxy-fit.htm :: :: Hvala svima u napre :: :: :: *************** :: DELL INSPIRON 17R N711 :: i7-2670Q :: 6 GB RA :: Nvidia M52 :: :: genuine W7 home premium 64 bit
Samsung je prodavaniji ne ovaj model nego u opste, a drugi prodavani modeli su upravo iz HTC, od android telefona...
Ja bih ipak uzeo HTC, razlog je sto samsung ima manje RAM memorije dok HTC ima po 512mb RAM i ROM. Druga stvar je noviji OS kod HTC, dobro uvek mozes rootovati telefon i ubaciti custom OS, mada se tako gubi garancija ali vidim ima nacina i da se vrati stari a ovi nemogu ni da provale da je tu bio custom ROM.
Nego HTC je hardverski jaci telefon, evo ja sam skoro uzeo ZTE (drugi proizvodjac po znazi posle HTC-a u Kini) uzeo sam Racer II ima 256mb memorije nije to sporo ali opet u nekim situacijama bi valjalo da imas malko vise lufta komotnije radi.
:: Samsung je prodavaniji ne ovaj model nego u opste, a drugi prodavani modeli su upravo iz HTC, od android telefona.. :: :: Ja bih ipak uzeo HTC, razlog je sto samsung ima manje RAM memorije dok HTC ima po 512mb RAM i ROM. Druga stvar je noviji OS kod HTC, dobro uvek mozes rootovati telefon i ubaciti custom OS, mada se tako gubi garancija ali vidim ima nacina i da se vrati stari a ovi nemogu ni da provale da je tu bio custom ROM :: :: Nego HTC je hardverski jaci telefon, evo ja sam skoro uzeo ZTE (drugi proizvodjac po znazi posle HTC-a u Kini) uzeo sam Racer II ima 256mb memorije nije to sporo ali opet u nekim situacijama bi valjalo da imas malko vise lufta komotnije radi :: :: znaci HTC.. :: :: :: :: Sve je relativno !! :: ::
a i ja cu se pridruziti kolegama sa glasom za htc - vidno bolji ekran, sam telefon deluje kvalitetnije, ima vise memorije, LED blic, malo bolju kameru i tako dalje.
evo igram se...elem, ko se zaputi sa mojom idejom u MTS procii ce 10 e jeftinije ako telefon uzme na master banca intese...i samo devojce se u racunici zacudilo da je ta varijanta jeftinija. Naime na ugovor od 24 meseca, placam 1808din 12 meseci, ali pri tome sam oslobodjen placanja paketa (mix 400) na 12 meseci ( 0 din) preostalih 12 meseci po ugovornoj obavezi - puna cena od 476 din za paket....i to je to ...hvala na savetima
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.