Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Koji telefon
STRANA 1 OD 1
gamil Koji telefon 22.05.2012. 12:12 T45809

status: user
broj poruka: 242
po Vasoj preporuci uzeti u Vip-u:
HTC One X
Motorola RAZR
ili nesto trece.
Dajte preporuku i sugestije.
Pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
athlon87 re 22.05.2012. 12:14 #418922

broj poruka: 1133
pa ta 2 tel sto si naveo nisu u istoj klasi. Htc je bolj.

AMD Phenom II 955 & OCZ Vendeta2
MSI 770-G45 & 2*2GB DD3 1600Mhz Kingston HyperX
MSI ATI 6870
1TB WD
Chieftec 700W CFT-14CS
CM-Elite 430
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=791855
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=138558

blackwolf - - - - - - 22.05.2012. 12:18 #418924

broj poruka: 1512
Kao što reče Athlon ts dva telefona nemogu da se porede ,HTC je bolji :)
Black Wolf

gamil Re: re 22.05.2012. 12:19 #418925

Neznam, zato i trazim savet-pomoc. Verovatno ima neko na forumu koji prati tu oblast, svaki savet je od velike koristi

:: pa ta 2 tel sto si naveo nisu u istoj klasi. Htc je bolj
::
:: AMD Phenom II 955 & OCZ Vendeta
:: MSI 770-G45 & 2*2GB DD3 1600Mhz Kingston Hyper
:: MSI ATI 6870
:: 1TB WD
:: Chieftec 700W CFT-14C
:: CM-Elite 43
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=13855
athlon87 re 22.05.2012. 12:23 #418927

broj poruka: 1133
Pa samo pogledas specifikacije i sve ce ti biti jasno.
Ja da uzimam uzeo bih HTC One X.

AMD Phenom II 955 & OCZ Vendeta2
MSI 770-G45 & 2*2GB DD3 1600Mhz Kingston HyperX
MSI ATI 6870
1TB WD
Chieftec 700W CFT-14CS
CM-Elite 430
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=791855
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=138558
philaemos HTC One X 22.05.2012. 12:26 #418931

broj poruka: 2743
Je bruka telefoncina po specifikaciji, kakav je ovako ne znam... ali verujem da je odlican.

metalpirat hm 22.05.2012. 12:28 #418932

broj poruka: 490
Po statistici htc je bolji. Ako nisi zaludjenik u telefone jednostavno za htc bacices pare posto je preskupo i ne vredi toliko. Srbija ima veliku marzu na sve. Ako imas para i nije ti zao uzimaj i uzivaj ili sacekaj jos koj dam pa pazari samsung S3.

Ako zelis ok telefon za svaki dan sa dobrom kamerom uzmi sony xperia s, mada i starija verzija arc s je dobra i vrsice ti posao. Sve je stvar ukusa!!!

Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1

Snoopy- Re: Koji telefon 22.05.2012. 13:30 #418937

broj poruka: 6083
Nesto trece :)
Naime, ima u Vipu Note da se uzme. Jeste malo skuplji od htc one X ali vredi svaki dinar. Opet bih svaki cent dao za njega. Ako ti je problem zbog dimenzija onda bez razmisljanja one x uzmi. Odlican telefon. Pre kupovine Samsung Galaxy Note-a sam se dvoumio izmedju njega i one x- dal uzeti veci ekran ili quad core. Otisao sam u vip da pogledam oba, i kako ih stavila jedan pored drugog istog trenutka sam znao da cu da kupim note. Jeste na htcu 4.7`` ali je razlika i dalje velika pored 5.3``
Ako nisi zaludjen kao ja za velike ekrane (i ne treba ti olovcica) a dimenzije su ti problem (iako staje note u svaki dzep)- onda nema sta dalje da trazis od htc one x.

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: po Vasoj preporuci uzeti u Vip-u
:: HTC One
:: Motorola RAZ
:: ili nesto trece
:: Dajte preporuku i sugestije
:: Pozdra
adamadam koji telefon 22.05.2012. 13:55 #418948

broj poruka: 397

ako ne znas razliku izmedju ta dva telefona sto si naveo onda bolje uzmi nokiu 6300
ili slicno.....
Daum ... 22.05.2012. 15:48 #418972

broj poruka: 12805
One X je bolji telefon po meni od Note-a a navešću po čemu.

Telo je unibody od polikarbonata i jako lepo leži u ruci.

Ekran iako je manji je regularni LCD ali sa IPS panelom. Pored toga što je manji od note-a i ima veću gustinu pixela, ne koristi Pentile matricu koju koristi Note i zbog toga deluje još oštrije.

Kamera je dosta bolja na One X, 12 megapixela plus mogućnosti fotkanja tokom video snimanja.

Dimenzije su dosta kompaktnije a 4.7 inča ekran je dosta velik.

Note mi jedino ima prednost kad je u pitanju olovčica, mada 90% ljudi je i ne koristi.

A iskreno, ako stvarno ne znaš razliku izmedju tih telefona, što si lako mogao da vidiš na GSMareni, što uzimaš skup telefon onda?

Bobi4ever Re: ... 22.05.2012. 16:30 #418976

broj poruka: 4890
Da impresionira ribu u hostelu.

http://tinyurl.com/buo37sf

:: One X je bolji telefon po meni od Note-a a navešću po čemu
:: Telo je unibody od polikarbonata i jako lepo leži u ruci.
:: Ekran iako je manji je regularni LCD ali sa IPS panelom. Pored toga što je manji od note-a i ima veću gustinu pixela, ne koristi Pentile matricu koju koristi Note i zbog toga deluje još oštrije
:: Kamera je dosta bolja na One X, 12 megapixela plus mogućnosti fotkanja tokom video snimanja
:: Dimenzije su dosta kompaktnije a 4.7 inča ekran je dosta velik
:: Note mi jedino ima prednost kad je u pitanju olovčica, mada 90% ljudi je i ne koristi
:: A iskreno, ako stvarno ne znaš razliku izmedju tih telefona, što si lako mogao da vidiš na GSMareni, što uzimaš skup telefon onda
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
gamil Re: ... 22.05.2012. 21:33 #419065

Daum, Snoopy
Hvala na odgovorima. Bili ste precizni. Tel. uzimam sinu kao iznenadjenje, hoce android platformu. Nisam neupucen bas toliko, ali su me interesovala iskustva korisnika. Verovatno ce preovladati htc one x, mada momak kome je to namenjeno trazi sto veci displej.
Za adamadam: nema potrebe za sarkazmom, licno koristim iPhone 4 i znam sta je dobar telefon. Nemam iskustva sa androidima. Licno nisam imao nijedan tel. koji je android.
Hvala svima na odgovorima.

:: One X je bolji telefon po meni od Note-a a navešću po čemu
:: Telo je unibody od polikarbonata i jako lepo leži u ruci.
:: Ekran iako je manji je regularni LCD ali sa IPS panelom. Pored toga što je manji od note-a i ima veću gustinu pixela, ne koristi Pentile matricu koju koristi Note i zbog toga deluje još oštrije
:: Kamera je dosta bolja na One X, 12 megapixela plus mogućnosti fotkanja tokom video snimanja
:: Dimenzije su dosta kompaktnije a 4.7 inča ekran je dosta velik
:: Note mi jedino ima prednost kad je u pitanju olovčica, mada 90% ljudi je i ne koristi
:: A iskreno, ako stvarno ne znaš razliku izmedju tih telefona, što si lako mogao da vidiš na GSMareni, što uzimaš skup telefon onda
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
VMARC Re: Re: Koji telefon 22.05.2012. 21:41 #419067

broj poruka: 9438
Snupi, covek hoce da kupi telefon a ne dasku :)

Elem, znas sta... Ladno mi ni na 4S ne radi poziv i EDGE, i to sam danas probao u drugom delu grada. Izgleda da ipak nije bio zakacen na EDGE onda kada sam probao i tvrdio da mi radi... Tako da eto javno izvinjenje uz uvid da svako savrsenstvo ima manu, tako i 4S na Em Te Es :)

F650GS Dakar

:: Nesto trece :
:: Naime, ima u Vipu Note da se uzme.
adamadam Re: Re: ... 22.05.2012. 21:56 #419068

broj poruka: 397
nisam sarkastican
ali napisi onda u prvom postu tako da zelis da kupis sinu telefon ( da bi mi shvatili ovde da je neko i normalan od nas na forumu) i sam vidis da se pojavljuje brdo novih likova (klinaca) koji ne znaju da googlaju i pronadju proste stvari vec odma na forum pa jos na sve forume koje znaju isto pitanje sibnu

inace to sto imas iphone 4 ne znaci da znas o telefonima nesto vise od drugih , a ni manje ( ali znas sta je dobro posto imamo isti telefon haha)
ja i posle 10 godina prodaje i servisiranja telefona pogubim se u androidu i win mobile
ne interesuje me toliko software i ne trudim se puno, i zato i ne kazem da znam nesto puno oko androida i ja sam.....

ali ipak specifikacije i neke utiske korisnika kad procitas mozes i sam zakljuciti sta je bolje itd

pozdrav, bez ljutnje nisam imao nameru losu nikakvu, i nadam se da ce sin da uziva u poklonu (pazi neka ga ispusti i polupa pa da vidis koliko kosta servis za neki od njih )

:: Daum, Snoop
:: Hvala na odgovorima. Bili ste precizni. Tel. uzimam sinu kao iznenadjenje, hoce android platformu. Nisam neupucen bas toliko, ali su me interesovala iskustva korisnika. Verovatno ce preovladati htc one x, mada momak kome je to namenjeno trazi sto veci displej
:: Za adamadam: nema potrebe za sarkazmom, licno koristim iPhone 4 i znam sta je dobar telefon. Nemam iskustva sa androidima. Licno nisam imao nijedan tel. koji je android
:: Hvala svima na odgovorima
:: :: One X je bolji telefon po meni od Note-a a navešću po čemu
:: ::
:: :: Telo je unibody od polikarbonata i jako lepo leži u ruci.
:: :: Ekran iako je manji je regularni LCD ali sa IPS panelom. Pored toga što je manji od note-a i ima veću gustinu pixela, ne koristi Pentile matricu koju koristi Note i zbog toga deluje još oštrije
:: :: Kamera je dosta bolja na One X, 12 megapixela plus mogućnosti fotkanja tokom video snimanja
:: :: Dimenzije su dosta kompaktnije a 4.7 inča ekran je dosta velik
:: :: Note mi jedino ima prednost kad je u pitanju olovčica, mada 90% ljudi je i ne koristi
:: :: A iskreno, ako stvarno ne znaš razliku izmedju tih telefona, što si lako mogao da vidiš na GSMareni, što uzimaš skup telefon onda
:: :: __________________
:: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
gamil Re: Re: Re: ... 22.05.2012. 22:14 #419072

Postoji izreka: Mlado ludo, ali ja kazem u mlade treba ulagati i nezaliti, na svim poljima od skolovanja do zadovoljstva A za ispustanje telefona, ne spominji mi, svaki koji je imao do sada ispao mu je vise puta. Ako ovaj ispusti sledeci kupuje sam.
Pozdrav

:: nisam sarkastica
:: ali napisi onda u prvom postu tako da zelis da kupis sinu telefon ( da bi mi shvatili ovde da je neko i normalan od nas na forumu) i sam vidis da se pojavljuje brdo novih likova (klinaca) koji ne znaju da googlaju i pronadju proste stvari vec odma na forum pa jos na sve forume koje znaju isto pitanje sibn
:: inace to sto imas iphone 4 ne znaci da znas o telefonima nesto vise od drugih , a ni manje ( ali znas sta je dobro posto imamo isti telefon haha
:: ja i posle 10 godina prodaje i servisiranja telefona pogubim se u androidu i win mobil
:: ne interesuje me toliko software i ne trudim se puno, i zato i ne kazem da znam nesto puno oko androida i ja sam....
:: ali ipak specifikacije i neke utiske korisnika kad procitas mozes i sam zakljuciti sta je bolje it
:: pozdrav, bez ljutnje nisam imao nameru losu nikakvu, i nadam se da ce sin da uziva u poklonu (pazi neka ga ispusti i polupa pa da vidis koliko kosta servis za neki od njih
:: :: Daum, Snoop
:: :: Hvala na odgovorima. Bili ste precizni. Tel. uzimam sinu kao iznenadjenje, hoce android platformu. Nisam neupucen bas toliko, ali su me interesovala iskustva korisnika. Verovatno ce preovladati htc one x, mada momak kome je to namenjeno trazi sto veci displej
:: :: Za adamadam: nema potrebe za sarkazmom, licno koristim iPhone 4 i znam sta je dobar telefon. Nemam iskustva sa androidima. Licno nisam imao nijedan tel. koji je android
:: :: Hvala svima na odgovorima
:: :: :: One X je bolji telefon po meni od Note-a a navešću po čemu
:: :: ::
:: :: :: Telo je unibody od polikarbonata i jako lepo leži u ruci.
:: :: :: Ekran iako je manji je regularni LCD ali sa IPS panelom. Pored toga što je manji od note-a i ima veću gustinu pixela, ne koristi Pentile matricu koju koristi Note i zbog toga deluje još oštrije
:: :: :: Kamera je dosta bolja na One X, 12 megapixela plus mogućnosti fotkanja tokom video snimanja
:: :: :: Dimenzije su dosta kompaktnije a 4.7 inča ekran je dosta velik
:: :: :: Note mi jedino ima prednost kad je u pitanju olovčica, mada 90% ljudi je i ne koristi
:: :: :: A iskreno, ako stvarno ne znaš razliku izmedju tih telefona, što si lako mogao da vidiš na GSMareni, što uzimaš skup telefon onda
:: :: :: __________________
:: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
skar Re: Re: Re: Re: ... 22.05.2012. 23:31 #419086

broj poruka: 3992
treba ulagati prijatelju,ali uzmi mu onda Sensation i full je :) ovo je zadovoljstgo preveliko...
Quadovi su neiskorisceni i na desktopu a kamolii u dzepu...

:: Postoji izreka: Mlado ludo, ali ja kazem u mlade treba ulagati i nezaliti, na svim poljima od skolovanja do zadovoljstva A za ispustanje telefona, ne spominji mi, svaki koji je imao do sada ispao mu je vise puta. Ako ovaj ispusti sledeci kupuje sam
:: Pozdra
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs