slabo se razuumem u cene polovnih mobilnih, zato pitam: SHG D 880 dual sim kupljen u MTS-u, ispravan komplet , ocuvan ponudjen je dobroj koleginici sa posla, ali ne bih da je ostetim ali ni sebe...
Ako je fon stariji od dve godine,a do sada mu nikada nisi menjao flet kabal,za koje god pare da joj ga prodas,osteticeses je,jer njima kao po nepisanom pravilu crkava flet kabal posle druge godine koriscenja...a zamena fleta nije bas jeftina...tako da koliko god da ga realno plati sada,veoma brzo moze ocekivati bar jos 2000dinara troska za flet kabal...bukvalno svaki tel sa flet kablom je osudio vlasnika na ulaganje u novi flet svakih godinu-dve dana...
NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: slabo se razuumem u cene polovnih mobilnih, zato pitam :: SHG D 880 dual sim kupljen u MTS-u, ispravan komplet , ocuva :: ponudjen je dobroj koleginici sa posla, ali ne bih da je ostetim ali ni sebe.. :: :: *************** :: DELL INSPIRON 17R N711 :: i7-2670Q :: 6 GB RA :: Nvidia M52 :: :: genuine W7 home premium 64 bit
To nije nigde zapisano. Imam Samsung preklopni koji je star 9 godina a i dalje radi i nije mu pukao flat, dok drugar ima 5 godina već slider S8300 kome još uvek takodje nije otišao flat.
Samsung definitivno ima najbolje flat kablove. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
prica se o d880 duos kod koga je to maltene pravilo da crkava posle toliko vremena flet kabal,d880 je KLIZNI telefon,i na skoro svakom kliznom telefonu crkavaju fletovi posle perioda koji sam naveo...izuzetak moze biti da traje 5 godina ako osoba koja koristi telefon tako sto posalje 3 poruke dnevno i ostvari par poziva dnevno,onda ce trajati i 6 godina...izuzetak jesu preklopni samsunzi,oni imaju fletove koji veoma retko crkavaju u periodu koji sam spomenuo,obicno traju dosta duze...
Slazem se sa `docom80` sto je tacno rekao, jer sam imao isti telefon i posle pune dve godine je otisao flat kabal fabricki. Posle su pocele muke svaki zamenski koji su mi ugradjivali trajao je maksimalno 3-4 meseca (zamena kod nas 1200 din bila) a kao daju na zamenjen kabal 3 meseca garancije a po pravilu otkaze u cetvrtom mesecu i onda sam ga posle treceg ugradjenog prodao. Normalno ako se manje prica i manje radi sa slajdom i otvara telefon onda ce trajati duze. Tako da ce svakako neko biti `ostecen` kad je ovaj telefon u pitanju.
trajali su 4-5 meseci jer su ti ugradjivali kopije fletova,zato su kostali 1200 dinara zamena...da je stavljen originalni flet trajao bi oko 1,5-2godine a ta zamena bi kostala 2000 dinara,sto je ipak isplativija varijanta...
Već sam rekao, taj S8300 se 5 godina koristi neprestano kao poslovni telefon, priča se na njemu dnevno po sat vremena i nije mu crkao kabl, a ovaj preklopni koji imam se manje koristi ali se opet koristi.
Za D880 duos nisam čuo ništa prethodno. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: prica se o d880 duos kod koga je to maltene pravilo da crkava posle toliko vremena flet kabal,d880 je KLIZNI telefon,i na skoro svakom kliznom telefonu crkavaju fletovi posle perioda koji sam naveo...izuzetak moze biti da traje 5 godina ako osoba koja koristi telefon tako sto posalje 3 poruke dnevno i ostvari par poziva dnevno,onda ce trajati i 6 godina...izuzetak jesu preklopni samsunzi,oni imaju fletove koji veoma retko crkavaju u periodu koji sam spomenuo,obicno traju dosta duze.. :: :: NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK :: ::
naravno da je klizni=slider,niko nije rekao drugacije:) ti si spomenuo preklopni koji radi 9 godina,ja sam samo napomenuo da su oni dugotrajniji od slidera....a na slider telefonu moze da traje flet i 10 godina ako NE OTVARAS TELEFON PRILIKOM SVAKOG JAVLJANJA,znaci mozda traje toliko dugo flet na tom fonu od tvod drugara jer se javljaju na dugme a ne dizanjem slajda ...a to retko ko postuje...vecina ljudi se javlja dizanjem slajda... zato brzo i zeznu fletove
NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: Klizni = slide :: :: Već sam rekao, taj S8300 se 5 godina koristi neprestano kao poslovni telefon, priča se na njemu dnevno po sat vremena i nije mu crkao kabl, a ovaj preklopni koji imam se manje koristi ali se opet koristi :: :: Za D880 duos nisam čuo ništa prethodno :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: prica se o d880 duos kod koga je to maltene pravilo da crkava posle toliko vremena flet kabal,d880 je KLIZNI telefon,i na skoro svakom kliznom telefonu crkavaju fletovi posle perioda koji sam naveo...izuzetak moze biti da traje 5 godina ako osoba koja koristi telefon tako sto posalje 3 poruke dnevno i ostvari par poziva dnevno,onda ce trajati i 6 godina...izuzetak jesu preklopni samsunzi,oni imaju fletove koji veoma retko crkavaju u periodu koji sam spomenuo,obicno traju dosta duze.. :: :: :: :: NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK :: :: :: ::
ajde ti onda blago nama odvoj vec sad 2000 da ti posle bude lakse :D cuo sam i ja za to da na kliznim crkava cesto taj flat a iskreno retko sam cuo od nekog ko ima tel na preklop..... mada to je samo moje licno iskustvo.... :) ja znam da je drug imao problem na cini mi se d600 sa tim jbm li ga kontam da mora malo i da te usere....
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x6 1055t + CM hyper 212evo Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
:: Ja imam W580i vec oko dve godine. : :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.