E ovo mi se jos nije dogodilo. Telefon je gore navedeni dobijen iz Austrije sa Orange mreze. Ukucan kod preko USB kabla i telefon otkljucan. Ubacivao kartice 062 i 064. Proslo 4 dana, potrosila se baterija, kad ono isti problem Sim restriction. Da li neko zna u cemu je problem, posto se sa ovakvim problem nisam susretao. Naravno, ukucao isti kod i sve ponovo proslo ok, ali sad trajalo 2 dana. Da nije nesto novo od operatera Orange mreze? Kartica je vracena operatru, tako da ne mogu vise da g otkljcam bez kartice originalne. Na poly box-u ne dobijam kod, a nisam upisao ponovo 15-cifreni broj, kad sam kreten. Da ne placam, moze li mi neko izaci u susret sa ovim?
Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D
Ja tebe kolega nista ne razumem.. taj telefon je SL3 zastita,znaci ne postoji mogucnost nikakvog otkljucavanja osim BF(brutforsom) stvarno mi nije jasno kako si uopste uspeo koristiti telefon moguce da si mu ispucao kounter il mozda ostetio rpl....sad ko zna... uostalom taj poly box ne znam ni koji je to box....
Stavi drugi SIM na taj telefon i ukljuci ga u mrezu
29.05.2012. 13:35
status: user broj poruka: 7732
a taj SIM sto imas stavi na drugi telefon i isto ukljuci ga u mrezu,tako sam ja otkljucao kod mene Nokia posto sam vise od tri puta pogresio security code ,i posle iako kucas ispravan ne pomaze.Nokia preteruje sa security.Valjda je fora u tome da se imei registruje na mrezi.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.