Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Windows Phone 7.5 Mango - Jailbreak Da ili Ne?
STRANA 1 OD 1
Scyter Windows Phone 7.5 Mango - Jailbreak Da ili Ne? 01.06.2012. 20:04 T46017

status: user
broj poruka: 8138
Imam HTC HD7 i instaliran pomenuti softver... Zanima me da li moze da se Marketplace otkljuca tako da one aplikacije koje se placaju mogu da skidam za dzabe?

Znam da je Win 6.5 mogao da se sredi, ali za Mango nisam uspeo nista da nadjem.

Ako neko zna bio bih mu jako zahvalan da to podeli ovde sa nama.

``They call me... Prophet``
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: Windows Phone 7.5 Mango - Jailbreak Da ili Ne? 01.06.2012. 23:09 #421481

broj poruka: 6083
Ja koliko znam ne mozes da `otkljucas` aplikacije da budu besplatne, vec samo da nadjes .cab ili koja je bese ekstenzija pa instaliras. Ja sam preko kompa instalirao dodatne aplikacijice.

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: Imam HTC HD7 i instaliran pomenuti softver... Zanima me da li moze da se Marketplace otkljuca tako da one aplikacije koje se placaju mogu da skidam za dzabe
::
:: Znam da je Win 6.5 mogao da se sredi, ali za Mango nisam uspeo nista da nadjem
:: Ako neko zna bio bih mu jako zahvalan da to podeli ovde sa nama
:: ``They call me... Prophet``
cele1988 .... 01.06.2012. 23:42 #421491

broj poruka: 1424
fajl je .xap
imam negde mozda market :) mada imas saj ta kog mozes da skidas sta hoces
www pda magazine mislim da se tako zove.... meni radi kako treba, napokon su sredili sve za hd2 :) wp7.5 radi sve od kamere,baterije, rutera bukvalno sve :)

Daum ... 02.06.2012. 00:07 #421494

broj poruka: 12805
Možeš naravno da instaliraš otključani mango, imaš sve na XDA. To si mogao odavno da odradiš. Mislim da ima neki crackovani market takodje. Kad budeš imao otključan mango moći ćeš da instaliraš XAP aplikacije.

Snoopy- - - 02.06.2012. 00:16 #421499

broj poruka: 6083
E da, xap. Meni je uvek bilo lakse da skinem sa neta aplikaciju pa instaliram. Znam da je bilo cimanje sa kontaktiranjem majkrosofta za onaj kod. Jos uvek ga cuvam iako sam se rastao od hd2

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

Scyter Re: 02.06.2012. 10:29 #421558

broj poruka: 8138
Nasao sam jedan nacin kako to da sredim.

Redosled ide ovako:

- http://bit.ly/L456Bu
- http://bit.ly/L456Sh

Dakle, prvo moram da instaliram RSPL/HSPL da bih mogao da ubacim custom ROM.
Verzija Bootloader-a na mom telefonu je 3.1.2250.0, tako da mogu odmah da instaliram RSPL/HSPL.

Nasao sam ovaj ROM, sta mislite o njemu? Vidim da je potpuno otkljucan, a i dizajniran je za HD7.

Da li postoji drugi/bolji/laksi nacin da otkljucam telefon?

Pomazite ljudi, na Iphone-u mi je sve ovo delovalo mnogo jednostavnije

@Daum:
Jesam, telefon imam jos od Septembra prosle godine, ali ga nisam ni nesto preterano koristio, nije mi Windows bio preterano zanimljiv. Prvenstveno sam hteo da ga prodam i uzmem iPhone 4. Medjutim, posto ga necu skoro menjati, sto da se ne poigram malo sa njim...

``They call me... Prophet``

skar postoji al ovaj je majka 04.06.2012. 23:00 #422232

broj poruka: 3992
instlairsa RSPL/HSPL i onda ti je tel prakticno otkljucan za fleshovanje svih romova,
Ja sam moj Mozart i sad Trophy otkljucao i napucao svim mogucim aplikacijama,znaci sve aplikacije koje valjaju se i placaju,a ti ih imas za dz..
naravno tu je i sve sto drugi kukaju odlican file browser,i bt file transfer...
sto se tvog tice ne moras da radis downgrade roma,nego odma pucaj,i instaliraj neki DFT ROM,kod mene je Tango Freedom rom...i sta da ti kazem,prezadovoljan sam,posebno sto je trajanje baterije duze :D
voila !
ako zatrebaju aplikacije javi se :D
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs