Telefon je operativan i dalje, sve sem dve stvari radi normalno.
1. Slajd na telefonu uopste ne funkcionise. Ponasa se kao da je sve vreme zatvoren, pa ne mogu da pristupim kameri.
2. Kada ga otvorim, primetio sam da je nekako izdeformisan. Kao da ode previse ka gore, ne znam kako da vam objasnim. Cim ga povucem malo na dole, on krene automatski da se zakljuca(kao da ga povucem skroz dole, da ga zatvorim, i kamera proradi).
Moje pitanje je, je l` slajd zveknuo, ili se samo nesto otkacilo? Iskren da budem, ne znam kako funkcionise slajd mehanizam,ali znam da nisam lud da dam 20e na popravku, jer toliko telefon vredi. :)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
Pa druze flet te prca,cim ide(otvara) vise nego sto treba znaci da se on jednim delom otkacio ili pokidao,ne znam sta bi drugo moglo biti.Otvori ga ako imas vremena pa videces sam.
otvori da vidis ali flet mu ne daje granicu dokle da otvara slajd slajd je najverovatnije sj...n od neznog otvaranja a ako nastavis da ga cimas sjebaces i flet to sto ti camera pokazuje da je slajd zatvoren je 1 -ispao kantrolni magnet prilikom otvaranja fona 2 kupao si tastaturu usoku pivu ili sl..
@jaga Brate podrazumeva se da mu flat ne daje granicu(mozda sam se ja lose izrazio)inace nebi trajao 2 dana.Nego posto je granica otvaranja nekim slucajem nestala to znaci da se i flat ne isteze koliko sme nego vise i da je to verovatno i uzrok sto je poceo da zeza.
Sto se slajda tice, mislim da je problem u tastaturi, tj. magnet koji se nalazi u pomicnom delu ne komunicira sa delom koji prima magnetni signal koji se nalazi u tastaturi, odnosno tatstatura ne komunicira sa m.plocom.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Krenula tema kad ja GTX 580 SE,leba ti od kad i ta karta jos u Siroma Edisn. :: Srecom ,telefon je bio u pitanju hahahaha :: :: @Foreve :: :: Iseci nokte : :: :: Nisam citao temu ,mozda ti je vec neko rekao,otisao ti je flet kabal ::
Pa upravo to, jedan pin ili komponenta(nisam siguran koja je tacno u pitanju) u tastaturi koja je zaduzena da sa tastature (koja prima magneti `signal`sa poklopca) ne moze da prosledi do maticne ploce i zato ne reaguje slide i kamera je mrtva jer zahteva otvoren slajd za slikanje. Upravo sam jucer radio neki matori samsung e250 i imao je identicni problem koji sam resio zamenom tastature koja je, inace, radila bez problema...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
eto,ti se pre neki dan zezao u temi gde se pisalo o crknutom flet kablu za d880 duos,a sada se i tebi isto to dogodilo....sta sam ono ja napisao koliko otprilike traje fabricki flet??? uklapa se u moju pricu od pre neki dan,zar ne? pa,druze forever,dijagnoza glasi-zvekno ti je flet kabal...a za tvoj fon,kvalitetan flet je SKUP!!!
NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: U pitanju je w580i SE, a problem je sledeci :: :: Telefon je operativan i dalje, sve sem dve stvari radi normalno :: :: 1. Slajd na telefonu uopste ne funkcionise. Ponasa se kao da je sve vreme zatvoren, pa ne mogu da pristupim kameri :: :: 2. Kada ga otvorim, primetio sam da je nekako izdeformisan. Kao da ode previse ka gore, ne znam kako da vam objasnim. Cim ga povucem malo na dole, on krene automatski da se zakljuca(kao da ga povucem skroz dole, da ga zatvorim, i kamera proradi) :: :: Moje pitanje je, je l` slajd zveknuo, ili se samo nesto otkacilo? Iskren da budem, ne znam kako funkcionise slajd mehanizam,ali znam da nisam lud da dam 20e na popravku, jer toliko telefon vredi. : :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! ::
izvini @Siljo nije bilo u nameri da ti pametujem deo gde se `nalazi` magnet je na gornjem delu pored displeja ako on fali najverovatnije je od neznog otvaranja ispao iz lezista i moze da ti sjebe displej
a on prenosi da li je slajd otvoren ili ne na tastaturu donju probaj da li ti se kamera pali ako od momenta palenja uopste ne zatvaras slajd ako je tako poslacu ti sliku sta da uradis na tastatui (gde magnet prenosi signal) da i to sredis izvinjavam se na ovako `kratkom` postui
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.