al ajd da kazem nesto...kod mene u radnji se prodaju i siemens,i panasonic,i brondi,cenovno se krecu od 2000 dinara pa na gore,i sve ti je to isti qrac...i taj glupi brondi sa njihovim jos glupljim imenima modela,i panasonic,i siemens svi oni ce ti trajati par godina(obicno do 5godina max),i onda ajd zdravo....isti broj reklamacija ima i na brondi od 2000din i na siemens od 5000 dinara...sta god da uzmes budi siguran da ti nece trajati 10 godina i vise,kao nekada sto su bezicni telefoni trajali... tako da,ako ga dobijas za manju cifru nego sto je na linku,uzmi i ne razmisljaj previse:)
1500 dinara je cifra, tako da moze da potraje 6 meseci i lepo je ukrasavao sobu za taj period. moram da uzmem neki, nemam fiksni u svom delu kuce a stize mi ruzna pretplata :) a sta kazes za onaj gigaset kao iphone od 16000 ?
duqp-ma nema na cemu:) taj za 16000 nemam u radnji,ipak se u 80% slucajeva prodaju telefoni iz najjeftinije klase,ili oni srednji,te skupe modele mi niko i nije trazio,pa njih ni nemam u radnji:))) za 1500 dingerosa....ne razmisljaj nego vadi pare:))))
imarkovic-radnja je u zrenjaninu,gde i zivim:))) savet,uzmi bilo koji panasonic u cenovnom rangu oko 3000 dinara,dobices pristojnu makinu za te pare...sve sto su skuplji modeli,ta razlika u ceni obicno nije proporcionalna sa razlikom u kvalitetu...npr panasonic od 3000din ce trajati 5 godina(lupam otprilike),a panasonic za 6000 dinara NECE trajati 10 godina,samo mu je malo bolja zavrsna obrada,plastika....
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.