Odradjen *2767*3855# = E2P Full Reset zbog zaboravljene sifre telefona i sada nema mrezu (telenor). Kako ga otkljucati? Gugl mi nesto ne ide od ruke od jutros i da li treba data kabel ili moze preko neke sifre da se odradi. Malo je i hitno.... Hvala unapred!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ebiga, izgleda da sam ga ubio s tim resetom. Cak mi je i IMEI sheban, tj. sve su nule (0)...Par dana pre toga sam isto to uradio sa E250 i sve je bilo ok....
Tnx Doco!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
e,kod samsunga je to taaaako lako i jednostavno napravljeno,ubijen telefon sa sjebanim imei je moguce srediti za 2 minuta,ali uz pravi alat(box),i MALO znanja:) Nema na cemu...
NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: Ebiga, izgleda da sam ga ubio s tim resetom. Cak mi je i IMEI sheban, tj. sve su nule (0)...Par dana pre toga sam isto to uradio sa E250 i sve je bilo ok... :: :: Tnx Doco :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647727. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.