Tek sam se registrovao na ovaj forum ali ga duže vreme posećujem i čini mi se da ovde mogu da nađem odgovor na moje pitanje: Da li je ovo moguće uz upotrebu računara i nekog programa koji nije FASTGSM BCM ili neki drugi koji moram i da platim? Unapred hvala na odgovorima
Dobrodosao na Forum! Da bi, eventualno, dobio neku pomoc,
17.06.2012. 12:29
status: user broj poruka: 11012
potrebno je da podrobno objasnis problem. Kakav je ``freeze`` u pitanju? Koci povremeno? Smrzava se na Internetu? Ukljuci se, pa ni makac? Nece ni da se ukljuci (murtav k`o Grga)...?
ovako... VIP prima jer je kodiran na njega.. čim se ubaci kartica koja nije vip čim upalim telefon izbaci poruku `Phone Freeze. Contact your service provider` ili tako nešto... ispod su dva dugmeta: SOS i CALL.. meni treba ovaj kod da kad kliknem na CALL i upišem taj kod otključa telefon za sve mreže... a ne bih da platim FASTGSM niti da kupujem z3x box ili ns pro(msm da se sve to plaća i da z3x ne radi bez z3x boxa)... ima li iko ideju kako?
naravno da nije :) sto se tice freeza,to je kod samsunga neka vrsta zastite..imas freeze kod,net lock kod... najbolje se resava na full unlock gde se svi kodovi svedu na 00000000
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.