Do 150e imas polovne u dobrom stanju da nadjes. Na benchu su bukvalno poklanjali te telefone za smesne cifre (105e otisao jedan), pretpostavljam da gledas onaj za 125e, tako da slobodno uzmi za te pare i class 10 8gb karticom. Telefon je maksimalno potcenjen, mnogo vise vredi nego sto je u oglasima, vrv sto se dosta vlasnika izmenjalo.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: :: Koliko biste najvise dali za pomenuti fon :: :: Dobro stanje, radna garancija, memorijska kartica.. :: :: Ne prodajem, da ne mislite da se reklamiram, nego sam u prilici da nabavim :: Ne bih rekao koliko ponudjac trazi da vam ne bih nista sugerisao.
Zavisi u kakvom je stanju telefon, ako je netaknut i poklopac kao nov, takvi primerci i vrede toliko. Znaci, samo ako su u besprekornom stanju. Ako hoces, idi na benchamrk u sekciju mali oglasi i mobilni telefoni i pogledaj dal je tu bese hd2, ili u standardnu sekciju prodajem-menjam. Tu ga cenio 125e, ako nije otisao do sad.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: :: A, znaci ovaj covek mnogo trazi. Ceni ga 160e :: ::
125€ mogu da cene HD2 samo oni likovi koji `znaju` da je NAND dotičnog telefona pun bed blokova i da će se vrlo loše ponašati prilikom svakog narednog rom update-a.
HD2 prodaju u 99% slučajeva vlasnici koji su instalirali svaku WinMo 6.5 i 6.5.5 verziju ROM-a od svih poznatijih `kuvara`, svaki mogući Android od verzije 2.x.x pa do verzije 4.x.x, onda lagano isprobali i WP7 par komada romova, i lepo sjeb*** nand ... sada jedva čekaju vevericu koja će da ga otkupi i za tih 125€.
Oni koji imaju primerak HD2 telefona koji je o.k., kome poklopac nije ogreban, NE PRODAJU GA, ili eventualno traže realnu cenu za takav aparat od blizu 180-200€.
Koji tel. sa 1GHz procesorom, 576MB RAM-a i mogućnošću instalacije različitih operativnih sistema vredi kao neki smešni HTC Wildfire ili neki Sony???? Odgovor: samo onaj koji je pri kraju života!~
I ja zato kazem da mi je bolesno smesno cena ispod 150e, a telefon i dalje moze da objasni dosta stvari vecini novijih modela po pitanju kvaliteta i svemu ostalom. Skoro sam pogledao rejting na gsmareni koji su glasali sami korisnici za telefon i hd2 je bio prvi. To je bilo na pocetnoj strani.
polovnjaci poput: HTC Desire, Desire HD, HD7, Motorola Defy, Sony Ericsson X10, Samsung Galaxy S, iPhone 3GS, ........... i sl. su svi u ceni polovnog HD2 (od 150 - 180€), sa tom razlikom što jedino HD2 nudi multi OS mogućnosti. Takva osobina treba da duplira cenu, dok to u praksi nije slučaj. Što samo po sebi govori da je HD2 mnogo MOĆNIJI uredjaj od ponudjenih. Neko će spomenuti ekran i boje, koga za to iskreno zab*** kada ima pravi PC u džepu!!!
Sve stoji da vredi hd2, al na trzistu mu je takva cena i jbg. Ovaj sto si stavio link nije kao nov, pogledaj poklopac dole levo koliko se ogulio, zato ne moze da trazi toliko para. Opet ti kazem, idi na benchmark forum u oglas sekciju, i jednu i drugu, i nadji hd2 za 125e. Imas i na mob svetu za manje pare od ovoga. Dzabe koliko vredi telefon kad su sedmi vlasnici ubili cenu ljudski. Potrazi jos malo gde sam ti rekao, sem ako neces da dajes 20, 30e vise.
Da li su `sedmi vlasnici` ubili cenu ili su ubili NAND čip?
Ja imam HD2 još iz januara 2010. god. i bez razmišljanja bih recimo ovog trenutka platio 125€ još jedan HD2 (u rezervi) ako bih bio siguran da prethodni vlasnik nije krekovao bootloader telefona (HSPL) zarad instalacije različitih ROM-ova ili pak drugih prilagodjenih operativnih sistema. Jer, ako je instalirao sve i svašta, smanjio je vek nand čipovima ili je pak stvorio bed blokove na njima. Doduše, i to se otkriva, ali samo na licu mesta, direktnom proverom
Знаш ли ти уопште шта је nand и колики је радни век тог типа меморије? Ко ли те је то слагао да се флешовањем праве бед блокови? Лармаш без преке потребе, наравно да треба да пазиш шта и од кога купујеш, али питај неког озбиљног сервисера колико је hd2 стигло на код њега са неисправним nand-ом. Снупи ти је рекао све што треба да знаш о том телефону. Статика је неумољива
:: Da li su `sedmi vlasnici` ubili cenu ili su ubili NAND čip :: :: Ja imam HD2 još iz januara 2010. god. i bez razmišljanja bih recimo ovog trenutka platio 125€ još jedan HD2 (u rezervi) ako bih bio siguran da prethodni vlasnik nije krekovao bootloader telefona (HSPL) zarad instalacije različitih ROM-ova ili pak drugih prilagodjenih operativnih sistema. :: Jer, ako je instalirao sve i svašta, smanjio je vek nand čipovima ili je pak stvorio bed blokove na njima. Doduše, i to se otkriva, ali samo na licu mesta, direktnom proverom
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.