Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Kojim programom otkljucati samsung i9000 galaxy s?
STRANA 1 OD 1
bojke1 Kojim programom otkljucati samsung i9000 galaxy s? 21.07.2012. 11:08 T46769

status: user
broj poruka: 479

Kojim programom mogu otkljucati samsung i9000 galaxy s koji je zakljucan za telenor mrezu?Znaci treba mi proveren program pa ako neko zna zamolio bih ga da okaci link.Ja sam nasao neki na play stor-y pa sam hteo da pitam da li je to ovaj ili ima neki drugi bolji.Link.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.helroz.galaxysunlock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oZWxyb3ouZ2FsYXh5c3VubG9jayJd

Unapred hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
saladin neznam za taj ali ja sam otklucao sa omniusom 21.07.2012. 12:13 #432665

broj poruka: 229

Omniius for samsung .... moras se se registrovati na njihovom sajtu free je i imas jedno otkljucavan je fre,e verifikaciju registracije moras ponoviti par puta ume neki put da zeza kad aktiviras acaunt povezes tel preko usb kabla i pokrenes omnius ponudice ti da instalira drajvere prihvati .. kad zavrsi iscupaj kabal iz tel i restart komp....kad podigne sistem prikaci tel i pokreni omnius trebao bi da ti detektuje tel....u tabu omniusa imas dugmice identify, flash, unlock klikni na identify i zapisi podatke o tel. imei i mac adresu ....sledece idi na unlock ali ne na prvu od tri opcije nego na drugu (NEW secyrity) ...iscitace nesto posle jedno minut otkaci tel sa usb kabla i ponovo zakaci.... krenuce da ga otkljucava... ako je sve u redu rece ti da otkacis tel... i ispisace ti kod za otkljucavanje sa mreze zelenim slovima ako nije bice crveno... pozdrav.....
bojke1 re 21.07.2012. 12:50 #432671

broj poruka: 479

Ok hvala na odgovoru.Samo mi kazi kolika je verovatnoca da nesto krene naopako.Mislim koliko je siguran taj program?
saladin u principu vrlo siguran... 21.07.2012. 22:46 #432774

broj poruka: 229
najgore sto moze da se desi koliko ja znam je factory reset.... vraca tel u fabricko stanje.... ako nisi do sad otkiljucavao tel nadji nekog malo iskusnijeg da to uradi....ali znaci nediraj opcije flas u omniusu i nemozes zajebati nista....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs