Juce sam uzeo telefon iz naslova u Telenoru i sve je ok, osim sto je naravno zakljucan na njihovu mrezu. Bio sam u nekom servisu i lik mi kaze da nema kodove za njega i da ne moze da ga otkljuca. Zna li iko kako mogu da ga otkljucam, jer bih hteo da koristim svoju mt:s karticu na njemu?
Hvala, Pozdrav.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Verovatno preko fabrickog koda, ja sam moj Huawei Ascend G300 odkljucao sa Vipa. Ali za sad verovatno nema jos kod nas nego ako imas negog ko ima ebay preko grane.
Ok, sacekacu malo, valjda ce se pojaviti nesto. Nidzo, telefon je vise nego dobar. Poredio sam ga sa S2, koji sam do sada koristio i nema prevelike razlike. Imaju sve isto, samo Ascend ima vecu rezoluciju ekrana i boje su mnogo bolje.
Pozdrav,
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: Verovatno preko fabrickog koda, ja sam moj Huawei Ascend G300 odkljucao sa Vipa. Ali za sad verovatno nema jos kod nas nego ako imas negog ko ima ebay preko grane. :: :: :: Kako si ga otljucao,koliko te stajalo kinte?.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.