Telefon je kupljen u Telenoru pre 2g i uradjen je apdejt sa 2.1 na 2.2 android. Telefon je otkljucan,da li je fabricki ili ne nemam pojma.Neki modeli su bili sim free a neki ne,koliko se secam? Problem je sledeci,prilikom pokretanja wifi stalno izbacuje error! Uradio sam hard reset,cash clean.....ali nije resilo problem.Ostale stvari rade ok. Ako je neko imao isti problem pa resio,bio bih zahvalan za pomoc,posto mi je wifi bitan. Guglao sam i probao svasta ali nisam resio problem.Mozda root pa ici na original rom ili neki custom,mozda ics? Hvala
Stavi mu novi rom, Ice Cream Sandwich ili Jelly Bean ako ima pa probaj, telefon je sakat sa tim matorim androidom. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.