LG Optimus 2X P990 190 € (NOV: 393*) star 10 meseci bez tragova koriscenja, u full pakovanju, sa hdmi kablom, garancija jos godinu dana, moze zamena samo za htc sensation xe , moze sms...bg 0640000987 #2150238 | 2012-08-07 17:46:03 http://imageshack.us/f/444/kompx.png/
kupujem. Mislim da meni dual-core nista ne znaci. Najvaznije u vezi sa telefonom mi je: prijem signala, zvuk sagovornika, zvuk mog glasa, kvalitet izrade, ekran, fotografija, internet, GPS, pregled/edit office i pdf fajlova, reprodukcija video fajlova. I to bas tim redom. Video igre su mi potpuno nevazne. @VMARC sta je to toliko lose u vezi sa ovim telefonom? Hvala
Pa lose je to sto je Lg P990 2x bolji u svakom segmentu. Koristio sam oba tel, mada Lg duze, i mogu da kazem da je bolji tel, mada sam posle presao na S2 koji je za klasu bolji.
braćo, junaci! Prema LG imam nekakvu nadnaravnu odbojnost. Protiv Samsung G+ od vas nisam ovom prilikom cuo dovoljno razloga protiv. Tako da...poslat zahtev za Samsungom.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.