Konačno sam odlučio da kupim nov telefon, pa sam iz postpaid ponude izabrao par modela između kojih treba da se odlučim. Gledajući njihove speficikacije nikako ne mogu da izaberem jedan, tako da bi mi nečije mišljenje dosta pomoglo.
Samsung Galaxy Ace Plus - 14000 din Huawei Ascend G300 - 6000 ili 1 din Alcatel One Touch Ultra 995 - 6000 din LG Optimus L7 - 10000 din LG Optimus Hub - 1 din
Ovo su njihove cene uz odgovarajuće postpaid pakete, i to mi je trenutno jedan od manje bitnih faktora pri kupovini. Takođe mi ni kapacitet memorije, kvalitet zvuka i kamera nisu nešto naročito bitni.
Šta mislite, koji telefon od ponuđenih je najbolje uzeti?
Ja bi iso na G300 mene je odavno isteko ugovor sa operaterom i merkam Huawei Ascend P1 Neverovatno sta sve nude i koji je kvalitet samsung ne bi ni da mi poklone.. Lg je opasan mnogi ga imaju razni modeli i reci hvala dok za samsung ne cujem bas takve komentare ovo ti pricam iz moje okoline de 80% je htc
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400 Iphone 3GS 32 GB
Da ja sam uzeo bas iz te nameree da se malo prilagodim ovim androidima, model mini touch (to je neki mimosa ZTE) model placa se samo pretplata a kao nisu imali Huawei A300 . Za sada radi ok mada nije hteo da mi instalira poslednji skype vec stariju verziju koja ne podrzaa video kameru, mogu samo da pricam i kucam poruke il` ti chat. kad sam probao ovaj poslednji skype pocne da ucitava al` malo i onda samo pojavi meny i odustane. Radi ok al ja bi sad da probam malo neki Igo my way, pa videcu kako radi ... negde sam cini mi se video da bi za ovaj IGo trebalo da se otkljuca tel. il` sam u zabludi ?
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.