imam samsung galaxy r, iliti GT-I9103, i pošto su konačno izbacili ICS za njega, rešim ja da skinem. al eve mu mojega, verzija rađena za austrijskog nekog operatera. prođe instalacija super, samo što sad ja ne mogu da zovem, šaljem poruke, i tako to piše mi `emergency calls only`. nešto sam guglao, al slabo mi uspelo e sad, ja sam sa 2.3.4 prešao na 2.3.6 isto tako nekako, skinuo verziju koja je bila za, lupam sad, Iran, ali čini mi se da nije bila na mrežu, i to je radilo do pre pola sata. e sad, sećam se da je neko pitao kako se otključava S3, dadoste mu ime nekog programčića, pa molim da se setite imena istog, ili dajte neki tip da se ovo reši, a da ostane ICS... mada ja za svaki slučaj skidam opet 2.3.6....
Ja bi lepo to formatirao, instalirao CWM i zatim flashovao Jelly Bean koji je verovatno dostupan. Gubiš vreme sa stock romovima. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
redosled je ROOT pa UNLOCK pa ROM-ovi po zelji kroz CWM najlakse
ako je simfdree preskaces unlock
saznaj prvo da li ti je uopste telefon simfree ili nije
*#simlock# ako je sve na off onda je simfree ili otkljucan svejedno
ako je tako onda ga rootuj pa menjaj romove, obrati paznju i na kernel verovatno si njega omasio ili sl
:: Rom ne otkljucava telefon. Na icsu nisam uspeo programom sa marketa da otkljucam jedan note. :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: root-uj ga i instaliraj custom rom ko sav normalan sve :: :: :: :: :: ::
al i to veče sam vratio prethodni android, tj 2.3.6. ... jbg, nisam mogao da čekam, trebao mi telefon.. koristio sam odin, i MISLIM da rom otključava telefon... jer telefon mi je bio normalan, onda sam ga ja zaključao, i ponovo otključao, tako da.. ne znam, ovo možda nekome i koristi. ne verujem da može da se otključa ako odradiš OTA update, jer se onda opet radi update da ostane na istoj mreži, a na ovaj način koji sam ja koristio može izgleda šta hoćeš p.s. samsung najavio da neće izbacivati 4.1.1. na i9103, a zašto ne znam, kad je od i9100 slabiji jedva...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.