Ispustio sam ga i sa ekrana mi se desava kao na slici. Dal je moguce da se nesto otkacilo ili je ekran otisao ili softverski problem? Ako bi mogao neko da me posavetuje ili pomogne sta uciniti.
Tesko da od pada moze da bude softverski problem x)
Od udarca se nesto shebalo, a to ce moci neko u servisu da ti kaze sta mu je. Ako neko ovde nema slicno iskustvo, ti prosetaj kroz par servisa pa vidi sta ce da ti kazu
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Ispustio sam ga i sa ekrana mi se desava kao na slici. Dal je moguce da se nesto otkacilo ili je ekran otisao ili softverski problem? Ako bi mogao neko da me posavetuje ili pomogne sta uciniti. :: :: http://img593.imageshack.us/img593/3153/222as.jpg
Zar nema ono fora kao javiš se 24h dežurnoj Apple službi, obavestiš da imaš njihov produkt, u garanciji, bla, bla, iPhone sa TEHNOLOGIJAMA BUDUĆNOSTI i nesalomivim GORILA ili ti ŠIMPANZA, ma kako već staklima ... i oni ti to o njihovom trošku odmah isporuče nov telefon kao vernoj mušteriji?
Ne, to ti samo vrate jaja ako ti ih eVGA kartica iščupa kod prevelikog kloka i volta. I to prvih dve godine garancije, posle se snađi i menjaj ličnu kartu a eVGA će samo da potvrđuje za štampu i forume da si i bio žensko od početka....
Budale računaju na sreću.
:: Zar nema ono fora kao javiš se 24h dežurnoj Apple službi, obavestiš da imaš njihov produkt, u garanciji, bla, bla, iPhone sa TEHNOLOGIJAMA BUDUĆNOSTI i nesalomivim GORILA ili ti ŠIMPANZA, ma kako već staklima ... i oni ti to o njihovom trošku odmah isporuče nov telefon kao vernoj mušteriji :: ::
Moze odvojeno al ce platiti skoro isto, jer je jako velik rizik razdvajati ta dva dela (lako puknu)... Ako si zainteresovan za popravku, javi se na PM sa berze da se dogovorimo... :) Radim u VP GSM opreme pa ce cifra biti niza nego da odes u servis! .)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.