ma ne znam bash... ne verujem... kontam da je ovo nameshtaljka... pa ljudi se smeju i sprdaju malo, nisu valjda toliko trsli ti ameri.. bar se nadam :)
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Ti si neupućen, ako misliš da se ovakve `random` ankete odrađuju random. U pitanju je deo emisije, emisije koja nema nameru da se bavi statistikom i naučnim istraživanjem, emisije koja služi za oblikovanje ovaca, ali i promociju, na neki `direktan` način, novog iPhone-a. Ništa lično, ali mislim da si pametniji od toga da se ložiš na ovakve isečke. Bar sam tako zaključio prema tvojoj pojavi ovde na forumu.
ps: Radio sam na jednoj televiziji neko vreme i mogu ti reći da ih sve zabole za istinu. Kao i u svakoj grani privrede - bitan je samo i potpuno isključivo profit.
:: Toliko su ubeđeni da u ruci drže ajfon 5 da i ne obraćaju pažnju da oni imaju potpuno isti telefon. : :: :: Onaj mi je kinez (mislim da je kinez) najjači kada je rekao da je ovaj brži od njegovog X :: :: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao` :: :: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded# :: ::
Pazi,ovo nema toliko puno veze sa iPhonom,vecina ljudi je takva,dakle NEUPUCENA...
Kao na primer,sad kad ljudi kupuju graficku,i sad ti imas staru 8800gtx recimo,sa 768mb rama, a on neku tamo nvidia gt 210 sa 4 gb rama,on ce ti tvrditi da je njegova bolja barem 4x.... Sad sto on nema pojma sta ima unutra,kakva je to memorija i o cemu se tu radi nema veze...
Ovakvi ljudi me podsecaju na mnoge ranije,koji uvek gledaju da imaju najnoviji telefon,cim izadje,makar bio i do 1000 evra,oni ce ga kupili,kako bi ispratili novu tehnologiju, iako im ne treba ni jedna funkcija takvog telefona...
Kao recimo kad je izasla nokija 3650 ili ako se dobro secam 7650,modeli koji su zatemeljili i zacementirali Symbian...
Vecina ljudi, cak secam se ko ona reklama,bukvalno ljudi sa pijace kupe takav telefon samo da bi pricali, i da bi rekli da imaju takav telefon..A sto nemaju pojma sta on sve moze,koje su mu funkcije itd,to nema veze... Ili sto sad pola grada kupuje Porsche Panameru,svaki dan vidjam drugaciju Porsche panameru, videh i dizel,i obican benzinac, i Turbo verzije i 4s verzije... Takav auto kosta u proseku oko 150 000 evra,naravno ove bolje i jace verzije zavisno od opreme idu i oko 200 000 i premasuju naravno... Ja ih svaki dan vidjam u Beogradu,gde god da krenem,kao da mene jure,MUKA MI JE VIse,ODAKLE TOLIKE PARE ZA TAKVA KOLA, SVAKA DRUGA BUDALA VOZI PORSCHE CAYENNE,BMW X6, X5 voze ocigledno samo slepci,jer nisi u trendu ako nemas X6, zatim bmw 6 i 7 serije,izuzetno popularne, bmw 5 generacije,pa to se srece na svakom cosku u gradu...
Naravno ako bacite pogled na Porsche Panameru,videh oglase i iz Subotice i Novog Sada,dakle korupcija je i tamo kao i u beograd, do maksimuma,ljudi se bahanalisu i kradu sakom i kapom u svim gradovima srbije,okolnim naseljima,non stop,pa da se ne cudimo sto su CENE EVROPSKE ! A PLATE KINESKE....
I KAD VIDIM STA SE VOZI,KAKO ZIVE,GDE JE MISKOVIC U SVETU I NA KOM MESTU PO RANGU NAJBOGATIJIH LJUDI PLANETE...
Onda za kraj, ljudi koji prate trend novih telefona, i novog hardvera, koji kupe Samsung s3 , koji kupe novi iPhone, i koji kupe Novi Intel iz i5 i i7 K verzije, ili nesto jos jace,novi buldozer,novu Nvidiju od 500 evra ili Amd kartu od 500 evra...
NEKA,DA bog da se svi tako uvek raspravljali oko hardvera kompova i sofvera,imali normalne zivote,i da izgledamo svi normalno, NEGO DA JURIMO ZA PARAMA,KRADEMO KORUMPIRAMO DRZAVU , UBIJAMO SE ZA HILJADE EVRA ILI MILIONE...DA SE DROGIRAMO, I PALIMO TOMPUSE U ELTINOM DRUSTVU SA GORUCOM NOVCANICOM OD 500 EVRA I DA SE MERIMO NOVIM KOLIMA OD 150-200 000 evra...
Mi cemo da se merimo ko se bavi sportom a ko se tovi gajbi,i ko baca 20 evra da uzme i5 2500k umesto fx8150, ko uzima novu gtx 660 ti,umesto amd 7850...
Uvek cemo mi biti daleko sretniji u zivotu,sa nasim prosecnim platama,sa druzenjem, mi koji cemo imati fakultet i srecan brak,sa zenom i decom, sa pravim prijateljema, jer coveka najvise ispunjava ? Ljubav, Sreca i naravno da je covek Zdrav...Ko cini dobro i dobrom se nada,dobro ce i doci samo. Naravno u svemu treba imati granicu,jer dobre ljude svako ziv gleda da iskoristi...
I kad se covek onda osvrne na te bogatase, i njihove zivote,shvati koliko su oni jadni,i koliko pored svog bogatstva su ustvari siromasni, jer nemaju prave zivotne vrednosti, a novcem se nemogu kupiti ljubav i sreca...
Naravno u svemu ima izuzetaka,ali takvi su retki...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
upravu si 100 posto,90 posto su slepci,koji neznaju dalje od nosa ... jedan moj skolski bas taj sto vozi x5 se zagubio u nišu ,zeznula ga igo navigacija pa me zove da mi kaze kako je pored neke zgrade sa ogromnim polukruznim terasama :-) za njega je blam da pita boraniju koja ide pesaka gde se nalazi,dzaba pare kad neznas ni da se obuces ni da postoji market na androidu ni sta on nudi,dzaba mu xperia u kad misli da je pokvarena jer mu izbacuje gresku prilikom prijavljivanja na gmail jer uopste nije ni kreirao nalog...dzaba kad nezna da krekuje igrice i svaki put smara da ga spasim preko team viewera ,dzaba kad ga ja siromah koji jedva sastavljam kraj sa krajem i sljakam 5 posla da bi zaradio kintu gledam ko seljaka
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
@ilicstefan ZAVIST, jedan od SEDAM SMRTNIH GREHOVA koji osecaju drugi prema vlasnicima iPhone (ja imam HTC Sensation XE ali me boli djole za iPhone, i o njemu pisem u superlativu) telefona... i pri svemu tome ne primecuju istu...
Ljudi naucite da cenite ono sto imate a ne da pljujete ono sto drugi imaju... te da ih zbog toga zovete pavijanima, debilima, retardima (sve pleonazam do pleonazma) zato sto uzivaju u onome sto imaju...
Kada bih ja imao para, previše, onda bi imao i taj iPhone ali i extra androide, i nvidiju i ati.. sa par monitora. Ali, nemam. Zato što nemam para a ne što nemam te stvarčice iako imam para, naravno, opet, sa te tačke polazne, teško je odobriti razbacivanje i tupavost onih koji imaju - kada pri korišćenju toga što imaju tupavost i pokažu, dok već sa zavišću čovek mora da se izbori. Predlažem Milunci da se pročita Na Drini ćuprija, kad ga `ufati` muka i zavist, čisto da vidi kako se ništa promenilo nije, i kako je to I. Andrić lepo sve prokomentarisao i u red složio, samo svaka generacija ima svoje nove budale koje glume iste uloge, misleći kako su jedinstveni doživljanji kad su već oni jedinstveni.... Usput, smislite sami neki trik pomoću kojega biste random likove mlađe od 25 godina ili, recimo, 20 godina, navukli da vam napišu jednu, `ajde A5 da ne bude A4 stranicu, u rukopisu i smisleno (kao što je CV ili tako neki odgovori uz bar malo razmišljanja, ili opis filma-serije-utakmice). Ako ne budete pažljivo birali koga testirate, moglo bi vam se desiti da sledeći puta u vašoj biografiji napišete srbin umesto Srbin, za samoga sebe... `ajd u zdravlje.
Budale računaju na sreću.
:: @ilicstefa :: ZAVIST, jedan od SEDAM SMRTNIH GREHOVA koji osecaju drugi prema vlasnicima iPhone (ja imam HTC Sensation XE ali me boli djole za iPhone, i o njemu pisem u superlativu) telefona... i pri svemu tome ne primecuju istu.. :: :: Ljudi naucite da cenite ono sto imate a ne da pljujete ono sto drugi imaju... te da ih zbog toga zovete pavijanima, debilima, retardima (sve pleonazam do pleonazma) zato sto uzivaju u onome sto imaju.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
:: Ti si neupućen, ako misliš da se ovakve `random` ankete odrađuju random. U pitanju je deo emisije, emisije koja nema nameru da se bavi statistikom i naučnim istraživanjem, emisije koja služi za oblikovanje ovaca, ali i promociju, na neki `direktan` način, novog iPhone-a. Ništa lično, ali mislim da si pametniji od toga da se ložiš na ovakve isečke. Bar sam tako zaključio prema tvojoj pojavi ovde na forumu :: :: ps: Radio sam na jednoj televiziji neko vreme i mogu ti reći da ih sve zabole za istinu. Kao i u svakoj grani privrede - bitan je samo i potpuno isključivo profit ::
Meni je lično bilo smešno kako ljudi tvrde da je telefon bolji a u suštini imaju apsolutno isti telefon. Ne deluje mi kao da je namešteno. Smešna mi je glupost samih ljudi kako procenjuju neke stvari a nisu lepo ni pogledali telefon. Što bi se reklo `Razumeju se kao Marica u kriv...`.
@Mali Abner Na kojim li si ti drogama?
Kakvi smrtni grehovi, kakve to budalaštine pišeš? Ja čak ni nemam pametni telefon, imam prastari Samsung E250 koji uzgred ni ne nosim sa sobom, više mi služi kao budilnik nego kao telefon. Na koga i zašto bih ja bio ljubomoran na vlasnike jabučica.
Meni je nepojmljiva njihova glupost i predanost jednoj robnoj marki.
:: Ti si neupućen, ako misliš da se ovakve `random` ankete odrađuju random. U pitanju je deo emisije, emisije koja nema nameru da se bavi statistikom i naučnim istraživanjem, emisije koja služi za oblikovanje ovaca, ali i promociju, na neki `direktan` način, novog iPhone-a. Ništa lično, ali mislim da si pametniji od toga da se ložiš na ovakve isečke. Bar sam tako zaključio prema tvojoj pojavi ovde na forumu :: :: ps: Radio sam na jednoj televiziji neko vreme i mogu ti reći da ih sve zabole za istinu. Kao i u svakoj grani privrede - bitan je samo i potpuno isključivo profit :: :: :: Toliko su ubeđeni da u ruci drže ajfon 5 da i ne obraćaju pažnju da oni imaju potpuno isti telefon. : :: :: :: :: Onaj mi je kinez (mislim da je kinez) najjači kada je rekao da je ovaj brži od njegovog X :: :: :: :: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao` :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded# :: :: :: ::
Istina, nema razloga da se napadaju normalni kupci i korisnici nekog uređaja, međutim apple-fanatik je uvek sočna meta. Možda je neko video oglas za iphone5 na benču, nije 1000e mala para ali neko će da ga kupi, a ko - pa epl-fanatik. I neće platiti telefon 1000e, telefon će da plati 500e a 500e će da ga izađe privilegija da ga ima među prvima samo zato da bi mogao da se pohvali drugim epl-fanaticima i oni su ti koji će da mu zavide a ne oni koji tvrde da je taj i takav neprevaziđeni idiot i ovca, nevezano za to koliko će njegov buđelar da oseti tih 1000e.
Da, neko je na Berzi stavio i link gde je cak i Linus na svom svecanom otvaranju nove petice primetio ogrebotinu, ali samo je malo prokomentarisao i nasatavio dalje da hvali telefon...
Da posto su fanovi apple-a ograniceni na samo jedan model/izlged telefona resili su da im izadju u susret i svaki malo personalizuju da bi se osetili individualnije.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647704. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.