koja je cena zamene stakla na samsung galaxy S1? Da li je moguće da niko ne radi odvajanje stakla od digitajzera i LCD-a? Zvala sam na minimum 20 mesta i svi traže cirka 150 evra za popravku..
nece da se zajebavaju sa odlepljivanjem .. sta ako pokida digitajzer ?
ima ovde par njih koji se bave tim glupavim telefonima pa ce ti objasniti potanko ..
cini mi se da ima posebno staklo , pa posebno staklo i digit i na kraju ceo sklop sa lcd-om..
ja da se bavim telefonima uzeo bi ti 50-60e za zamenu stakla ... sta puno je ? onda ti peci prste i odlepljuj .. ja nisam robin hud .. ja sam super hik ..
Možeš verovatno za ispod 100 evra da nadješ online ceo ekran, suludo je davati 150 evra za ekran kad telefon vredi toliko realno na oglasima. __________________ Scourge of PCBerza
Za 130e ima da se nadje u ekstra stanju samo ako si uporan :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Možeš verovatno za ispod 100 evra da nadješ online ceo ekran, suludo je davati 150 evra za ekran kad telefon vredi toliko realno na oglasima :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
LCD-a i Touch-a... probao na S2 (bio vec polupan LCD, al hteo sam da ga odvojim od touch-a) i veruj mi cim sam i najmanju silu uputio ekranu rasuo se u najsitnije parcice... zato se samo i prodaju u kompletu LCD + touch! Radim u veleprodaji delova za mobilne pa me cimaj na pm ako ti treba sta! :)
cime ste odvajali... ja ga ugrejao i sve duvaljkom kako treba i kako sam kreno da odizem samo se rasuo! Mozda jer je vec bio pukao ne znam... cime ste odvajali? :)
onaj metalni opening tool kao sto i zubari koriste,iz mobihausa i duvaljka i konjski zivci.... u kojoj si VP pusti na PM
:: cime ste odvajali... ja ga ugrejao i sve duvaljkom kako treba i kako sam kreno da odizem samo se rasuo! Mozda jer je vec bio pukao ne znam... cime ste odvajali? : :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1886176 :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.