Imam nokiju n95 sa nekim stranim softverom pa mislim da mi zbog istog sporije radi i nece da ucitava malo komplikovanije aplikacije. Mislio sam da instaliram pravi softver za njega pa ako neko zna neka kaze. Inace koliko znam kod majstora kosta oko 30eura koliko kosta ceo telefon
Sve u svoje vreme - ``toliko kosta ceo telefon``, malo morgen.
04.10.2012. 11:19
status: user broj poruka: 11012
Toliko kosta SADA, kao POLOVAN i zato sto je njegov poslednji prijatelj umro krajem proslog veka. Kada su prijatelji bili zivi, kostao je toliko da je za kupovinu trebalo odvojiti jednu direktorsku platu (Rep Srbija), narocito za verziju sa 8GB interne memorije....I Brizit Bardo sada PLACA da bi je neko okinuo.
No, nebitno, nabavi poslednji update za taj model. Ima i podosta programa, besplatnih, koji rade pod Symbian-om.
Ja sam na mojoj N79-ki reinstalirao sistem isto kao sto se reinstalira Windows. Postoji jedno programce pomocu koga skines sa nokijinog sajta originalni firmware, samo moras da pazis da pogodis tacnu verziju regiona, sbog jezika i ostalo... Onda pomocu fleshera, kada je telefon ugasen instaliras taj skinuto firmware. Nije nista tesko...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.