imam telefon vec neko vreme, oko 5 meseci. jedini problem koji sam doziveo je nepodesenost senzora blizine, pa kad sam pozivao nekoga, ekran se iskljuci i nece da se ukljuci kad odmajnem telefon. to mi je podeseno, i vise nikakvih problema nemam. meni sasvim dovoljna spravica. baterija slabo drzi. uz umereno koriscenje, izgurace dan. elegantan, ekran solidnog kvaliteta. ne znam sta jos da dodam na brzinu.
Zena ga ima vec nekoliko meseci, skroz korektan i OK tel. za te pare, ima solidan i dovoljno veliki display, cpu mu je ok, lep dizajn, lepo lezi u ruci... Nije neka azdaja od tel. ali kao sto rekoh vec skroz OK za te pare, tako da slobodno ga uzmi ako si planirao.
Mozes za iste pare da uzmes Motorola Motoluxe, Samsung Ace Plus, Motorola Defy+, HTC One V pa bi zato bilo dobro da se jos malo raspitas pre nego sto kupis telefon. Ja sam zadovoljan sa Ace Plus koji koristim skoro dva meseca ali taj mob ima slabiju rezoluciju u donosu na ostale u tom cenovnom rangu. Mozda bi najbolja kupovina sada bio Huawei Ascend jer su ga nasi mobilni operateri davali za dinar uz postpaid pakete pa ga verovatno sada mozes naci za male pare u oglasima na sajtu mobilni svet.
pa pod umereno koriscenje podrazumevam da telefoniras i saljes sms-ove, povremeno proveris nesto na netu. wi-fi guta bateriju, kao i igre. takodje, ako ukljucis azuriranje email-a, fb ili sta vec, pomiri se da ces puniti bateriju svakih 17-18 sati. kako sone rece, nije azdaja. za taj novac i ne moze da bude. htc one v je imao nekih problema, serijski, i tad sam odlucio da uzmem ovaj lg. mozda je to sad sredjeno. ogledalo se u nekim zutim flekama u dnu ekrana kada je pozadina svetlija. azuriranje softvera mu je skroz korektno. kao sto sam napomenuo, nisam primetio neke dodatne probleme. procitaj malo sta ljudi kazu na forumima, da ne bude svaki ciga svoga konja hvali. u tom cenovnom rangu imas dosta izbora, kako je acanen napisao, pa bez zurbe.
Ima dosta, gledao sam... Ali vecina ih je sa starijim androidom, i nemaju jos podska za 4+ android...i uglavnom nemaju nesto sto ovaj ima :) A najbitnije je da ih nema kod operatera...ili im je cena otprilike ista...tako da msm da cu ipak ovaj uzeti :) jer prethodno opcija mi je bio Huawei Ascend p1, ali posto ne mogu na rate da ga dobijem odustao sam... Citao sam o njemu, neki ga hvalea a naravno da mu neki nalaze mane...mada sve se svodi zasto ne uzeti neki galaxy, npr s3, s2...mada treba doplatiti par desetinaK... :) u svakom slucaju msm da je za tu cenu sasvim ok...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.