Posto sam ubrzo nakon sto sam dobio telefon update-ovao android na najnovij(4.0.4)i, nisam primetio kako je bilo pre. Uglavnom, vibracija pri pozivu radi, ali malo mi je glupo sto se ne snalazim da podesim vibraciju pri dodiru ekrana. Imam u opcijama `vibracija pri dodiru` ali nista se ne desava... Neka pomoc? Kontam da je to neki bug u sistemu?
Nemam Sony Ericsson Xperia arc S niti se razumem u telefone bolje od drugih ali mozda ces ipak uspeti da resis problem na jedan od dva ponudjena nacina.
1. setting - > Language & keyboard - > Touch input - > Text Input - > Vibrate when typing 2. settings / sound / vibrate feedback.
Nemam ja takva podesavanja... Ali ionako ja nemam taj problem. Meni vibracija radi, samo nemam touch vibraciju. Ne znam da li telefon nema to, ili je neki bug.
Touch vibracija radi samo kada otvoriš aplikaciju za pozivanje i kucaš broj ili kada kucaš poruku (tj otvoriš tastaturu). Takođe nije mnogo jaka ta vibracija pa možda ne primetiš odmah. Ako ti tada ne radi onda je bag. Inače je sve ok.
Ne znam za Xperia S kako je bilo na GB, ali na Xperia Arc/ArcS je uvek vibracija radila samo u porukama i za pozivanje. Pored toga Home, Back i Manu na tom telefonu imaju dodatnu opciju jer su u pitanju taktilni tasteri za razliku od ArcS gde su fizički.
Meni na ArcS-u radi kako i treba kao sto je Grimvald i rekao gore, samo na tastaturi i numpadu. Mozda postoji neka aplikacija koja ukljucuje vibraciju za svaki dodir...
Nemaš vibraciju pri dodiru ekrana, mada šta će ti to? Troši bateriju nepotrebno.
Imaš vibraciju pri kucanju texta doduše, ideš u Language, Text input, Android keyboard, i tu imaš valjda podešavanja sva. __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.