mogu izdvojiti 2000din, mada nikog ne poznajem u okolini ko ima Huawei tel... do juce nisam ni znao da prave telefone pa sam sumnjicav, hvala za predlog uzecu u razmatranje... evo neke liste sta izbaciti: Samsung Galaxy Mini 2 HTC Desire C Nokia C5 Nokia e5 Nokia 700 Huawei Ascend G300
:: Ja bih dao 2000din i uz prenesi i surfuj 1000 uzeo Huawei Ascend G300 ali ti mozda trenutno nemas para ili ne bi uzeo mob sa touch screen. :: ::
Platio sam 12000 Samsung Galaxy Ace+ pre 2 meseca kada sam ga uzeo uz postpaid paket koji u nazivu ima 325(besplatnih minuta, mb i sms-ova) iako sam mogao da dobijem Huawei Ascend G300 za 1 dindzos. Nije mi zao jer sam zadovoljan kupovinom ali da sam imao manje para uzeo bih Huawei Ascend G300 pre htc one v i lg optimus l7. Huawei ima bolju rezoluciju od Ace+ ali cisto sumnjam da ces gledati filmove na mobu.
:: pa da su sigurni da redovno placas racun :: :: ako nemas, uzmi paket bez telefona na par meseci i idi kazi cao ja sam ozbiljan hocu sad na rate. tako ti to ide :: :: ::
na benchu sam citao test ZTE Grand X, kazu da kamera bash i nije neka, i navodno da ZTE Grand X ima problem sa pc konekcijom e sad da li je istina ne znam...tako da sam ovaj telefon preskocio...mada mi izgleda OK...
:: Ali na tom tvom paketu kosta 4k, ali je zato primetno bolji od G300 :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: ::
A bagovi su softverski generalno, nema veze sa telefonom tj samom elektronikom. Verovatno ce biti ispravljeno sledecim update-om od Googla jer je problem do ICS-a, ne do telefona. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
И сам размишљам да узмем нови телефон, али је мени у оптицају само Нокија као произвођач (шта ћу, емоционални сам купац).
Исто сам у Леленору гледао Нокију 700 као праву меру између цене и перформанси.
solaja777, јави ако узмеш Нокију да прочитам утиске.
А, остали, ако могу да дају савет. Мени је камера најмање битна. Па је л` постоји телефон који има лошу камеру, а врло добре остале перформансе? Знам да све то иде у пакету, али да ли нешто може да се, као што каже Неда Украден, нађемо на пола пута... Непотребно ми је да плаћам телефон који има сличне перформансе као неки јефтинији, а њему камера вуче цену.
Nokia e5 i N700 naveo sam iskljucivo zbog trajanja baterije - nerviralo bi me stalno punjenje telefona... Za mene bukvalno i nije telefon kojim bih bio u trendu i privlacio paznju po kaficima ...
Treba mi sms, poziv , dobra konekcija za PC i ako je ikako moguce dobra kamera/video zapis...
Svi hvale Huawei Ascend G300 pa bi bilo dobro da procitas komentare ljudi na sajtu ciji sam link ostavio. Mnogo ce ti preglednije biti koriscenje interneta na touch telefonu. Pored olaksanog koriscenja neta moci ces da odgledas nesto na njemu, odigras Angry Birds Star Wars :) i cak procitas poneki strip ako te ne mrzi da zumiras sliku.
I meni takodje je jako bitna baterija, ali to ne postoji nazalost, jedino da se uzme baterija jaceg kapaciteta, za to sto tebi treba, da ne mora da ima led displej a dobru kameru, konekciju sa netom, onda najbolji izbor SE xperia od 5 ili od 8 megapiksela, onda mozda LG L5 ili L7 dobro drzi baterija ako se dobro podesi sistem, od obicnih telefona, ja koristim C905 ima fantasticnu kameru od 8MP na slajd je, super osvetljenje i kupio sam jacu bateriju...... od drugih telefona jedino sto bih ja uzeo u obzir je Samsung S2(eventualn galaxy Ace +) mada baterija jedva sastavlja dan i po uz normalno koriscenje i to bas jedva..... Nokiu zaobidji
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: Nokia e5 i N700 naveo sam iskljucivo zbog trajanja baterije - nerviralo bi me stalno punjenje telefona... Za mene bukvalno i nije telefon kojim bih bio u trendu i privlacio paznju po kaficima .. :: :: Treba mi sms, poziv , dobra konekcija za PC i ako je ikako moguce dobra kamera/video zapis.. :: :: Ako padne nokia - javljam.. :: :: test n700 :: http://goo.gl/45cc4
Joj kolega moj... ne mogu a da ne odgovorim na ovakav post... ccc... pa gde napljuva huawei!??! Huawei je jedan od vodecih proizvodjaca telekomunikacione opreme i jedno vrme su svi opetareri i fixne i mobilne telefonije bili kompletno na huawei oppremi a da li su josh uvek nemam pojma... malo potrazite po netu to sto se nije culo u Srbiji ne znaci da nije dobro odmah.. a i ovde inace generalno vlada kult nokie moze da prodje i samsung i LG jer su ljudi `za to culi` ali kult nokije je ovde prisutan i neunistiv slicno kao i golf 2 dizel :) A da ne bude da pisem ovo jer sam citao neke clanke i tako cuo.. da samo kazem da imam 3 huawei telefona 8110, 8500 i G300 i da ako znash da mu namestish custom rom i podesish ga kako treba telefoni su i mnogo vishe nego sto kostaju.... malo pogledajte i po domacim android forumima sa huawei telefonima je imao problema jedino onaj ko nije znao dobro da mu namesti i instalira rom a hteo je neki custom rom.... i sad ono najvaznije za kraj ... kolega Daum molim te NHF ovo nema veze konkretno sa tobom (kazem posto je reply na tvoj post) nisasm hteo da kazem nista lose tebi licno samo mi je bezveze da neko kaze za fon koji radi kao zmaj da je los :) Pozz
:: Ne kupuj G300, kinesko govno. Zalepio mi se digitizer za ekran, ali se odlepio sva sreća privremeno pa sam ga prodao. Huawei više nikad :: :: Taj kineski smart HD koji ti preporučuju ne vidim kakvih dodirnih tačaka ima sa GSII. :: :: ZTE GrandX je bolji od svih navedenih. Ima 960x640 rezoluciju, dual core proc, i 4.3 inča ekran plus ima ICS fabrički :: :: Nokia Symbian krševi tu nemaju šta da traže :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
je odlican non android telefon. Ako ga dobijes ispravnog, trajace baterija po 3-5 dana, sto androidjani mogu da sanjaju (3 dana ako visis stalno na njemu sat dva dnevno). Ima sve sto poslovni telefon treba da ima i OS radi veoma brzo (nema zaglupljivanja kao na e7x modelima).
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.