XSperia SL predstavlja noviju verziju telefona XSperija S. Pri cemu SL telefon dolazi sa novijim Android OS 4.0.4 i malo jacim procesorom 1.7GHz, dok S telefon u originalnom izdanju ima Android 2.3 i procesor od 1.5GHz. Takodje S ima neke bagove pri prelasku na noviju verziju Androida 4.
Postavlja se pitanje sto stariji telefon S konsta preko 500 evra a noviji telefon SL kosta oko 350 evra? To nema logike
Da li ja u necemu gresim, po mom misljenu je telefon XPeria SL bolji i jeftiniji?????
Koliko vidim razlike su mizerne, a to je sto SL ima noviju verziju bluetooth-a, i OC cpu, tako da ako je jeftiniji svakako je bolje ici na SL verziju...
Nije u istoj klasi One S jer je rezolucija ekrana mnogo manja. Po meni on nije u klasi ni sa Galaxy Nexusom.
Ekran me nije baš oduševio na Sony-u, tj u poredjenu sa One X i Nexusom je ispran, a i dizajn mi nešto nije u nivou sa ova dva. __________________ Scourge of PCBerza
Ma ekran je neki prosečan LCD sa LED osvetljenjem, ništa posebno, dok Nexus ima SuperAMOLED sa pravom crnom, a OneX ima SuperLCD2 IPS... __________________ Scourge of PCBerza
ali eto mogu da kazem u startu da ima defektnih modela..
zutilo na ekranu zbog zagrevanja istog..
back nekad nece da radi,zabaguje se,pa covek mora 10x da stiska,a jos ako napomenem da su ti `tasteri-senzori` moram tako da ih nazovem toliko losi da bukvalno mora da se stiska jace i vrlo su loseg odziva..
po meni kamera daleko iza kamere galaxy s2 sa kojim sam poredio.. uvece bukvalno ne moze da se koristi..
ekran je po meni bio dobar,cak sta vise odlican,ali naravno uz zutilo na dnu cim pocne da se greje itd..
dizajn..pa sta znam,napred je lepuskast i zanimljiv,al pozadi je blagi uzas..i maska se nazad grebe samo tako..
eto mojih utisaka posle mesec dana koriscenja istog,smatram da ce mozda pomoci prilikom odabira tj preskakanja ovog modela..
Po specifikaciji bas i nije. Jedino sto za Nexus siguno izlaze updejtovi dok sa Xpirie to nije bas slucaj, tj. prelazak na novu verziju Androida ce kasniti (ako ga uopste bude)
Svakako treba razmisliti izmedju Xpirie i Nexus-a. Bas me interesuje koliko ce Nexus 4 da kosta kod nas :)
:: Za 300 okvirno ima Galaxy Nexus koji je po svemu bolji od Xperie :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.